Přípijte si na rok 2023

Nový rok klepe na dveře a s ním se blíží i silvestrovské oslavy. Před jejich přípravami máme obvykle v hlavě několik věcí: co podnikneme, co si dáme dobrého a čím si připijeme. U slavnostní chvíle, kdy se starý kalendář mění za nový a pomyslně začínáme odznova, vyslovujeme svá přání a stvrzujeme je půlnočním přípitkem. Vychlazené bublinky jsou pro tento moment tím pravým…

Vidět příští rok růžově

Jste optimisté a vidíte příští rok růžově? Začněte ho přípitkem růžovým Bohemia Sektem. Něžná růžová a jemné perlení bude i dokonalou volbou, pokud se chystáte silvestrovský večer strávit se svým protějškem. Perfektně dotvoří romantické naladění před prvním polibkem roku 2023. Tak na vaši lásku a povedený rok!

www.osobnivinoteka.cz, 149 Kč

Ve dvou do nového roku

Vkročit do nového roku přípitkem s milovanou polovičkou je představou každé romantické duše. Ale perfektní dvojici pro novoroční přípitek mohou tvořit i nerozluční přátelé. Zahrňte do vašich novoročních příprav i lahev neopakovatelného šumivého vína, Bohemia Sektu Prestige brut. Na webu osobnivinoteka.cz ho můžete pořídit i v dárkovém balení se dvěma skleničkami. Ať pro vás po půlnočním přípitku začne rok tak výjimečný, jako je výjimečný tento oceňovaný sekt!

www.osobnivinoteka.cz, 389 Kč

Bublinky bez alkoholu

Elegantní přípitek si můžete dopřát i ve chvíli, kdy se alkoholu vyhýbáte nebo po něm jednoduše zrovna netoužíte. Díky šetrné metodě odebrání alkoholu ve vakuu si nealkoholický Bohemia Sekt zachovává všechny aromatické látky. Vy se tak můžete i bez kapky alkoholu oddávat opojné chuti.                   

www.osobnivinoteka.cz, 149 Kč

Jasná silvestrovská volba

Nechybí u oslav a setkání a silvestrovská noc není výjimkou! Bohemia Sekt demi sec je stálou hvězdou nejen na silvestrovském nebi. Proslulé šumivé víno si už více než půl století získává milovníky sektů svou harmonickou jemně polosuchou chutí a svěží středně plnou květnatou vůní. Pokud chystáte větší sešlost přátel, zvažte rovnou nákup dvojnásobně velké lahve Magnum.

www.osobnivinoteka.cz, 149 Kč / 269 Kč

Jak nachystat sekt na sváteční přípitek

Chuť výborného sektu si můžete naplno vychutnat jedině tehdy, pokud je podáván správně. Dbejte na jeho správnou teplotu a věnujte pozornost i tomu, jak jí docílit. Sekty potřebují čas, aby se správně vychladily a jejich chuť zůstala stejná. Velká změna teploty a rychlé vychlazení sektům škodí. Utrpí tím šok, který je poté poznat na chuti. Zapomeňte tak rozhodně na rychlé chlazení v mrazáku. V domácím prostředí je nejlepší šumivé víno chladit minimálně 24 hodin v lednici ve vodorovné poloze, jeho teplota bude poté optimální, 4-6 °C. Při servírování dejte sekt nejlépe do nádoby s ledem, aby nízká teplota vydržela co nejdéle. Při správném vychlazení se také vyhnete nekontrolovatelnému vystřelení zátky a vytečení sektu.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
191 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1880

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru