Ochutnejte poklad v čajové konvičce: Zelený čaj s granátovým jablkem od TEEKANNE

Znáte chuť granátového jablka? Fascinující ovoce plné rudých sklovitých zrnek, uložených ve váčcích se sladkou šťávou, má v sobě krom sladkosti i příjemnou kyselost a mnoho zdraví prospěšných látek. Objevte tento rudý poklad ve spojení se zeleným čajem od TEEKANNE v novince Green Tea Pomegranate.

Zelený čaj je klasika, která nezklame. Nejen že skvěle chutná a tělu dopřává blahodárné antioxidanty, ale navíc příjemně překvapí i v mnoha chuťových variacích. Jednu z nejpozoruhodnějších rozhodně tvoří spojení s granátovým jablkem. Toto ovoce je krásné na pohled a ne náhodou se názvem podobá jednomu z nejkrásnějších drahokamů. Kromě očí však zaujme i chuťové pohárky.

TEEKANNE Green Tea Pomegranate proto obsahuje krom zeleného čaje také koncentrovanou šťávu z granátového jablka, díky níž má tento čaj bohatou chuť se sladkokyselými tóny. Nakročte svou cestu k tomuto fantastickému ovoci a poznejte jeho výjimečnost v doušku lahodného čaje od TEEKANNE.

Objevte i další chutě čajů Teekanne nebo vyzkoušejte čajové recepty. Pro více informací a tipů navštivte http://www.teekanne.cz.

Zelený čaj TEEKANNE Green Tea Pomegranate je k dostání za cenu 41,30 Kč.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
351 x [13%]
Aperol spritz
243 x [9%]
Cuba Libre
257 x [10%]
Piňa Colada
243 x [9%]
Daiquiri
248 x [9%]
Margarita
347 x [13%]
Cosmopolitan
264 x [10%]
Mai-Tai
228 x [9%]
Whiskey sour
241 x [9%]
Pisco sour
251 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2673

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru