Není pravdou, že Betty a Ivka v soutěži MasterChef spolu dobře nevycházely!

Nedaleko Brna byl před časem slavnostně otevřen 1. český Trading Floor a stále se mluví o velkoleposti této akce. Pozvání majitelů a spoluzakladatelů přijalo hned několik známých osobností a pozornosti přítomných rozhodně neunikly ani známé tváře ze soutěže amatérských kuchařů MasterChef Česko, kteří se tam potkali.

Trading Floor v Moravanech si prohlédl médii sledovaný pár Vojta Urban a Alžběta Minaříková alias Betty a doplnila je Iva Malec, která zajišťovala vybrané a chuťově skvěle vyladěné zákusky, kterým nikdo neodolal. Ze soutěže sice už vypadla, ale nikdo nepochybuje, že je velkou bojovnicí. Před dvěma lety, když pekla doma dort, dostala mrtvičku a ochrnula na půlku těla. Ve vteřině se jí změnil život. Tvrdá rehabilitační dřina ji po půl roce vrátila do života. Největší oporou jí tehdy byly dcerky Natálka a Paťka, její maminka, rodina, ale také exmanžel, bývalý slovenský reprezentant Tomáš Malec, který se vzorně staral o děti.

I když někteří stále spekulují, že Iva s Betty byly velké sokyně, tak rozhodně jejich vřelé setkání tomu nenapovídalo. „Naposledy jsem se viděla s děckama, já jim říkám děcka, protože jsem se cílila po celou dobu natáčení jako jejich mamina, i když jsem tam nebyla úplně nejstarší, ale stále jsem je tak měla, že jsem je stále objímala, když jsem viděla, že někdo je smutný. Vždy jsem říkala: pojď sem, já tě obejmu.  Mezi námi to v soutěži fungovalo hezky,“ vyvrátila spekulace  usměvavá Ivka.
A s kým si tato bojovnice nejvíce rozuměla, kdo ji přirostl k srdci nejvíce? „Určitě Terka, to jednoznačně, ona je moje mladší já. Já se v ní totálně vidím a prostě ona je moje láska,“ říká a ještě dodala: „My jsme tam byli jako jedna velká banda a fakt si myslím, že jsme si sedli, i když jsme byli rozdílní i jiné osobnosti. Neskutečně jsme si sedli, což bylo za mě úplně super,“ vzpomíná skvělá kuchařka a cukrářka Iva Malec na časy v prestižní soutěži, která letos talenty skutečně překypuje.

Foto: se svolením F.X.C.G. Education

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
352 x [13%]
Aperol spritz
244 x [9%]
Cuba Libre
258 x [10%]
Piňa Colada
244 x [9%]
Daiquiri
249 x [9%]
Margarita
348 x [13%]
Cosmopolitan
265 x [10%]
Mai-Tai
229 x [9%]
Whiskey sour
242 x [9%]
Pisco sour
252 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2683

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru