Dárek na poslední chvíli: Křupavý BIG BOY

Český výrobce ořechových krémů a dalších neodolatelných dobrot značky BIG BOY připravil pro letošní Vánoce řadu sladkých překvapení. Pokud patříte mezi ty, kteří nechávají dárky na poslední chvíli, tohle je ta pravá nabídka pro vás. Udělat opravdu velkou radost svým blízkým totiž nebylo nikdy jednodušší!

Dárek, který udělá radost i vám

Sehnat dárky pro všechny, které máte rádi, může být pěkně náročné! Přeplněné obchody, zdlouhavé vybírání, hezky zabalit… pořádná fuška! Tak to letos udělejte úplně jinak. Vyberte v klidu na BIGBOY.cz dárkový balíček podle potřeby a nechte si ho doručit až domů. S balením si starosti dělat nemusíte. V BIG BOY to pro vás vymysleli tak, že krabičku s dobrotami ve vánočním kabátku stačí rovnou položit pod stromeček. Tak teď jen abyste lákavý obsah balíčku nesnědli, ještě než přijde Ježíšek.

Vaječňák, který si vychutnáte kdykoli a kdekoli

Vzpomínáte, jak jste se vždy těšili, až se bude doma dělat vaječný koňak? Bez jeho tajného ochutnávání by to nebyly Vánoce! V BIG BOY si to myslí také, a proto připravili limitku oblíbeného oříškového krému s nezaměnitelnou chutí pravého vaječňáku. Vychutnáte si ho kdykoli, protože neobsahuje alkohol. Hedvábně jemný kešu krém v kombinaci s bílou čokoládou, vanilkou a vaječno - rumovou příchutí. Tak ten stojí za hřích!

Perníkové latté na lžičku

Další z vánočních limitek potěší každého milovníka sladkých perníčků. Lískovo mandlový krém s příchutí latté a perníčků je ideální pochoutkou pro dlouhé zimní večery. Super i jako dárek pod stromeček! Ale pozor, objednejte raději rovnou dva, abyste měli co mlsat i na Silvestra.

Pro nerozhodné i věčné ochutnávače

Stále nevíte, který oříškový krém vám bude chutnat nejvíce? Nemusíte se rozhodovat hned. Degustační set obsahuje to nejlepší z produkce BIG BOY v mini balení a k tomu luxusní lžičku. Kupte raději rovnou dva, abyste pak u vánoční pohádky nemuseli jen mlsně koukat.

Vše koupíte na www.bigboy.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
191 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1880

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru