Zima s vůní perníčků v Pekařství Hello!

Snad žádné roční období tolik neláká k mlsání sladkých dobrot jako zima. Naše tělo si žádá kalorie navíc, aby se mohlo zahřát, duše potřebuje projasnit šedivé zimní dny relaxační vůní koření. Zastavte se na cestě do práce nebo do školy v některé z více než 30 poboček Pekařství Hello! pro sezonní zimní speciality a vaše ráno bude hned veselejší.

Objevte nové kávy se sladkou vůní a chutí perníku. Úsměv zaručeně vykouzlíte kolegům i přátelům, kterým přinesete lahodné perníkové latté nebo cappuccino. Ještě větší radost budou mít, když ke kávě dostanou pořádný kus koláče. Heinerův koláč mají v Pekařství Hello! rovnou ve čtyřech variantách – jablečný, švestkový, makový a tvarohový s drobenkou. Koláč teď navíc dostanete ke každému teplému nápoji jen za 25 Kč. Proč tedy neochutnat rovnou všechny!

Nemáte rádi sladké? Vůbec nevadí, ze širokého sortimentu Pekařství Hello! si zaručeně vyberete přesně podle svého gusta. Už jste vyzkoušeli křehký croissant bohatě naplněný lahodnou šunkou a vejci?

www.pekarstvi-hello.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
360 x [13%]
Aperol spritz
252 x [9%]
Cuba Libre
265 x [9%]
Piňa Colada
252 x [9%]
Daiquiri
257 x [9%]
Margarita
355 x [13%]
Cosmopolitan
273 x [10%]
Mai-Tai
278 x [10%]
Whiskey sour
249 x [9%]
Pisco sour
260 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2801

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru