Povánoční detox s pomocí přírody: Čistící čaj a Štíhlá linie od TEEKANNE

Vánoční mlsání zanechalo na mnohých z nás nejen kila navíc, ale i výčitky svědomí. Pokud chcete tělu pomoci zbavit se tuku a dostat ho zpět do kondice, začněte se opět více hýbat, zdravěji jíst a k tomu popíjet funkční bylinné čaje od TEEKANNE. Čaj Štíhlá linie i Čisticí čaj vám budou na cestě ke zdravému životním stylu skvělým pomocníkem.

Každý, kdo se zajímá o zdravé hubnutí, ví, že správný pitný režim je pro redukci váhy klíčový. S čajem TEEKANNE Štíhlá linie si dopřejete nejen potřebné tekutiny, ale hlavně sílu osvědčených bylinek, které tělu pomáhají odbourávat lipidy a udržovat tělesnou hmotnost. V hrnku čaje ucítíte příjemnou mátu peprnou, která mu dodává svěží chuť i látky příznivě působící na naše trávení. Spolu s dalšími léčivkami, jako je lékořice nebo verbena, tvoří kombinaci, která vás při hubnutí zdravě podpoří.

Pokud si chcete především dopřát šetrnou očistu organismu, připravte si přírodní detoxikační koktejl v podobě Čisticího čaje od TEEKANNE. Bylinky v něm obsažené, jako listy kopřivy, máta peprná a šípek, jsou věhlasnými pomocníky při vylučování škodlivin z těla. Radost budou mít také milovníci zeleného čaje. Ten totiž pomáhá proti hromadění tuku v těle a má tak ve složení Čistícího čaje od TEEKANNE své čestné místo.

Objevte i další chutě čajů Teekanne nebo vyzkoušejte čajové recepty. Pro více informací a tipů navštivte http://www.teekanne.cz.

Funkční čaj TEEKANNE Štíhlá linie je k dostání za cenu 45 Kč.

Funkční čaj TEEKANNE Čistící čaj je k dostání za cenu 45 Kč.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
342 x [13%]
Aperol spritz
234 x [9%]
Cuba Libre
248 x [10%]
Piňa Colada
234 x [9%]
Daiquiri
236 x [9%]
Margarita
338 x [13%]
Cosmopolitan
252 x [10%]
Mai-Tai
217 x [8%]
Whiskey sour
231 x [9%]
Pisco sour
241 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2573

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru