Poznejte osobně hvězdy Salonu vín ČR 2023

Salon vín 2023 zná své vítěze! Všemi dlouho očekávané výsledky nejprestižnější národní soutěže vín jsou již odtajněné. Nejlepší letošní vína budou po celý rok prezentovaná ve sklepení Státního zámku Valtice, kde si je návštěvníci budou moci vychutnat ve stejnojmenné degustační expozici „Salon vín“.

Patříte-li mezi milovníky vína a rádi byste ochutnali vzorky z kolekce sta nejlepších, máte jedinečnou možnost si je vyzkoušet i u vás doma. Speciálně navržený balíček šesti z nich vykouzlí nezapomenutelný degustační zážitek.

TIP: Chuť vítězství v šesti láhvích

Pozvěte na návštěvu své přátelé a uspořádejte jim degustaci prémiových vín. Ve speciálně navrženém balíčku Salon vín 2023 naleznete vybraných šest láhví, které odborná porota ocenila zlatou medailí. Balíček obsahuje dvojici prémiových bílých vín Vinařství Pavlov, která se zrodila na proslulých a sluncem zalitých viničních tratích Pálavy, dále dvojici výtečných vín pozdního sběru odrůd Chardonnay a Rulandské šedé z portfolia značky Víno Mikulov Sommelier Club, a dokonce dvojnásobného zlatého medailistu Salonu vín - Modrý Portugal 2018 pozdní sběr z Habánských sklepů. Doslova zlatým hřebem, který ocení milovníci šumivých vín, je vítěz kategorie sektů Bohemia Sekt Prestige 36 brut. Jak už napovídá jeho název, tento sekt leží na kvasinkách nejméně 36 měsíců a je nejdéle zrajícím sektem značky Bohemia Sekt.

Balíček Salon vín 2023 pořídíte na e-shopu osobnivinoteka.cz za 1293 Kč.

Je složen z těchto vín:

O soutěži Salon vín – národní soutěž vín

Salon vín - národní soutěž vín se řadí mezi nejprestižnější vinařské soutěže v České republice. Pro odbornou veřejnost je velkým fenoménem a udělení zlaté medaile je garancí nejvyšší možné kvality. Aktuální ročník zaznamenal historicky nejvyšší počet přihlášených vín. Odborná komise hodnotila rekordních 2643 vzorků od 203 vinařů.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru