The Artisan slaví Valentýn láskou k jídlu

Den svatého Valentýna se již blíží, oslavte ho s těmi, které máte rádi stylově s valentýnskou nabídkou v pražské restauraci The Artisan. Šéfkuchař David Rejhon pro své hosty sestavil speciálně navržené menu, ve kterém vzdává hold vytříbeným chutím a kvalitním surovinám.

Valentýnské menu, servírované exkluzivně 14. února, připraví hostům čtyřchodový gastronomický zážitek, který nabídne čerstvé ryby a prémiové hovězí od pečlivě vybraných lokálních dodavatelů. Na úvod čeká hosty sklenka šumivého vína a překvapení šéfkuchaře v podobě prvního sousta. Následovat bude předkrm, kde hrají prim sýry z rodinné farmy Krasolesí doplněné domácími hruškovými povidly a lískovými ořechy. Hlavní chody nabídnou sumečka žraločího z ekologické farmy Rybí zahrada a steak z vyzrálé svíčkové od řezníků z Amaso. Sladkou tečku obstará domácí jahodový dezert s mandlemi a růžovým pepřem. Těšit se můžete také na interaktivní servis a příjemnou atmosféru za doprovodu živé hudby.  

Lásku k dobrému jídlu však můžete oslavit už během valentýnského víkendu. V Artisanu nebude chybět servírovaný nedělní brunch s tradičně bohatým menu. Těšit se můžete na široký výběr předkrmů,   hovězí tatarák, pečené kachní stehno v kombinaci s domácím červeným zelím a bramborovými šiškami či stařený roštěnec z Josper grilu. Milovníky sladkých chutí potěší nabídka dezertů místních mistrů cukrářů jako jsou čokoládový dort s vanilkou a višněmi, medová tartaletka s ořechy nebo malinový sorbet s šumivým vínem a jedlými květy. 

The Artisan je moderní česká restaurace, která využívá výhradně suroviny od lokálních dodavatelů, dbá na kvalitu, vlastní produkci, dodržování sezónnosti surovin a udržitelnost svého provozu. Dominantou restaurace je otevřená kuchyně, v níž ti nejpovolanější v čele se šéfkuchařem Davidem Rejhonem předvádějí své umění přímo před zraky hostů. 

Speciální valentýnský brunch proběhne 12. února od 12:30 a „zamilované “menu The Artisan si budou hosté moci vychutnat 14. února od 18:00.  

Více informací o restauraci The Artisan a její nabídce naleznete na www.theartisan.cz.

Celebration BOX

BLOG/ČEK

„Nikdy svůj život nezměníte, když se necítíte dobře, tedy myšleno k lepšímu. A tak se ho snažte trvale zlepšovat, abyste ho mohli změnit.“

Lenka Žáčková

Anketa

Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?

Restaurace
175 x [10%]
Hospoda/hostinec
162 x [10%]
Pivnice
176 x [10%]
Vinárna
158 x [9%]
Kavárna
178 x [10%]
Čajovna
161 x [9%]
Bar
175 x [10%]
Bistro
172 x [10%]
Rychlé občerstvení
181 x [11%]
Cukrárna
161 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1699

Biorythme

PETER BENCE

POČASÍ

Počasí Praha - Slunečno.czPočasí Brno - Slunečno.cz
Počasí Plzeň - Slunečno.cz

Facebook

Equal Pay Day

JDI nahoru