Trochu jiný servis, Arsov zákaznícím půjčí elektrické auto!

Geniálnímu nápadu vdechl život Tomáš Arsov, jeden z nejlepších kadeřníků v České republice. Rozhodně má i manažerské schopnosti a proč vám rovše sdělujeme? To je jednoduché, totiž pokud se by se vám někdy nelíbilo, že musíte v kadeřnictví čekat, tak to můžete snadno změnit. Arsov svým klientkám půjčí elektrického Smarta, a ty si klidně stihnou ještě koupit například v Pařížské kabelku! S tímhle autem totiž mohou parkovat všude po Praze.

Tomáš Arsov je jedním z nejskloňovanějších jmen poslední doby. Alespoň, co se týká kadeřníků. Často se objevuje na TV Barrandov, kde má vlastní pořad, jeho služby jsou velmi vyhledávané a na nezájem klientek si určitě nemůže stěžovat. Nakonec, vzhledem k jeho umění se není čemu divit. I proto bude v nejbližší době otevírat nový salon v Soukenické ulici v Praze. „Každý byznys se musí rozvíjet. I my tedy jdeme dál, děláme další krok. Věřím, že naše zákaznice budou i zde spokojené,“ usmívá se Arsov. Dovolíme si už teď tvrdit, že spokojené rozhodně budou. Tomáš totiž nenabídne jen kadeřnické služby, ale i něco navíc.

Aby jeho zákaznice nemusely čekat, mohou si přímo v salonu půjčit elektrického Smarta. Znamená to, že budou nejen ekologické, ale zároveň zaparkují prakticky kdekoli. Za prvé Smart je malé autíčko, které se všude vejde a za druhé díky elektrickému pohonu může stát i na modrých zónách. Což je v centru hlavního města obrovské plus. Něco podobného u nás nemá obdoby. Je evidentní, že služby Toma jsou na světové úrovni. Tam jsou totiž podobné "vychytávky" poměrně běžné.

Foto: archiv T. Arsova

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru