Domů VIPky

Simona Krainová přemluvila své muže ke společnému focení v oblecích

Pražské špičkové krejčovství Bernhardt přišlo po roce s novou kolekcí obleků pro pány a kostýmů pro dámy. Vsadilo na kvalitní oblečení pro celou rodinu a děti nevyjímaje. Firma s prvorepublikovou tradicí, navazující na Oděvní závody Prostějov, dala na rady předního českého stylisty Filipa Vaňka a podle jeho návrhů oblékla do originální kolekce Jaro/Léto 2019 kompletní rodinu topmodelky Simony Krainové.

„Mám ráda klasiku a vítám její nadčasovost. Dovedu obleky kombinovat ido sportovna, móda je tak hravá, že není problém si vzít k obleku tenisky a stále budete vypadat dobře. Filip Vaněk vsadil na sexy ženské obleky, které mají šmrnc. Vybral krásné látky, barvy a vzory, oslovil mě na spolupráci a nedalo se jinak, než souhlasit,“ svěřila se Simona Krainová, jak se dostala ke spolupráci s firmou Bernhardt. Jako bonus jí lákalo i to, že kolekci nafotila se svým manželem Karlem Vágnerem a syny Maxem a Brunem.

Celá rodinka stanula před fotoaparátem Dominika Renče v originálních oblecích. „Filip Vaněk navrhl klukům malé obleky, což mi připadá fajn, protože my doma takové věci nemáme. Kluci lítají a chodí do školy většinou v teplákách s dírami,“ s úsměvnou nadsázkou uvedla Simona Krainová a pokračovala, „obleky v jejich šatníku zatím prim nehrají, ale do budoucna si musí zvykat i na toto oblečení.“  Modelku prý upoutal koncept firmy Bernhardt, aby ne vždyť Simona je obleková, to o ní vlastně už nějaký čas víme.

A jak nadšení maminky a manželky přijala rodina? „Kluci jsou zvyklí na můj svět modelingu, a i když je na akce moc neberu, před fotoaparátem se nestydí. Jsou to docela šoumeni, nebojí se a dokonce zpěvák Mikolas Josef mi řekl, že by je chtěl do klipu. Ale já je do ničeho nenutím.  Už také začínají být manekýni. Mají rádi trička s obrázky, vybírají si barvy. Dokonce starší Max si všímá, jak vypadám, a umí mě pochválit, že mi to sluší,“ pochlubila se nestárnoucí topmodelka.

Foto: Bernhardt

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
363 x [13%]
Aperol spritz
254 x [9%]
Cuba Libre
267 x [9%]
Piňa Colada
254 x [9%]
Daiquiri
258 x [9%]
Margarita
357 x [13%]
Cosmopolitan
274 x [10%]
Mai-Tai
280 x [10%]
Whiskey sour
251 x [9%]
Pisco sour
262 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2820

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru