Oslavte svátek všech zamilovaných ve SPA & Wellness Aquapalace Praha

Přemýšlíte nad tím, čím byste potěšili svojí milovanou polovičku na Valentýna? Vyrazte do luxusního Spa & Wellness Aquapalace Praha v Čestlicích a užijte si večer plný romantiky. Čeká vás relax v zcela vybaveném a soukromém Spa s vířivkou a saunou, partnerská aroma masáž či tradiční ošetření v tureckých lázních. Lásku je třeba hýčkat!

Oslava Valentýna si žádá pestrý a originální nápad! Pokud byste rádi překvapili svojí přítelkyni či manžela řádnou dávkou odpočinku v průběhu svátku všech zamilovaných, který letos připadá na úterý 14. února, zkuste navštívit krásné a luxusní prostředí v komplexu čestlického Aquapalace Praha.

Spa & Wellness nabízí kompletní péči o vaše tělo i mysl. Načerpejte energii ve dvou, užijte si romantiku při svíčkách se sklenkou prosecca ve vířivce, objevte kouzlo exotické a tradiční péče v tureckých lázních Hammam s parní lázní a speciálním peelingem či vyzkoušejte partnerskou aroma masáž. Uvidíte, že si to zamilujete!

Pro milovníky odpočinku

Luxusní prostor soukromého Spa zahrnuje malou či velkou privátní vířivku a finské sauny. Pokud patříte k milovníkům relaxu a odpočinku, budete velice spokojení. Navíc si v průběhu návštěvy můžete vychutnat kvalitní láhev prosecca s večeří v podobě obložené mísy. Překvapte svoji polovičku na Valentýna návštěvou krásného a útulného Spa & Wellness Aquapalace Praha v Čestlicích.

K dostání na e-shopu či na pokladnách Aquapalace Praha.

Hammam jako dotek Dálného východu

Zatím, co si Turci užívají své lázně po staletí, do Evropy se tato záležitost dostala teprve nedávno a vzbudila u návštěvníků Spa & Wellness Aquapalace Praha řádný rozruch. Hammam pochází z dávných požadavků starověkých kultur a slouží k řádné a očistné kúře. Omýváním těla teplou vodou za použití speciálního mýdla na vyhřívaném mramorovaném lůžku a peelingu dochází k prokrvení pokožky, ale i ke zlepšení imunitního systému při pravidelném opakování. Navíc si při párové proceduře můžete také vychutnat láhev kvalitního prosecca. Objevte kouzlo tureckých lázní a zažijte dotek Dálného východu na vlastní kůži.

K dostání na e-shopu či na pokladnách Aquapalace Praha.

Rituál, který si oblíbila již egyptská královna a římský vojevůdce

Udělejte radost sobě i své partnerce a dopřejte si pocit královské relaxace a přeneste se během krátké chvíle do nekonečného ráje. Procedura začíná vonnou koupelí, kterou si můžete užít ve dvou. Rituál je zakončen relaxační aroma masáží hlavy a celého těla. Užijte si tento výjimečný den ve Spa & Wellness Aquapalace Praha a zakončete ho slavnostním přípitkem v podobě šumivého prosecca.

K dostání na e-shopu či na pokladnách Aquapalace Praha.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
349 x [13%]
Aperol spritz
241 x [9%]
Cuba Libre
255 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
246 x [9%]
Margarita
345 x [13%]
Cosmopolitan
262 x [10%]
Mai-Tai
226 x [9%]
Whiskey sour
239 x [9%]
Pisco sour
249 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2653

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru