Clean Beauty Scalp Therapy pro šťastnou pokožku hlavy a zdravé vlasy

Trápí vás napnutá pokožka hlavy? Svědění? Máte pocit, že si vlasy musíte mýt častěji, než ostatní? Přivítejte s otevřenou náručí novinku od Paul Mitchell® Clean Beauty Scalp Therapy.

Tříkroková péče přináší okamžitou úlevu i dlouhodobé řešení vašich problémů.

Uvnitř každé lahvičky najdete jemné rostlinné látky, které se s péčí postarají o vaši vlasovou pokožku i vlasy samotné.  

Šťáva z italské vinné révy poskytuje směs minerálů, aminokyselin a dalších základních živin, které pomáhají zlepšit celkový vzhled pokožky hlavy a vlasů. Výtažek z heřmánku je plný antioxidantů a polyfenolů, které pomáhají zklidnit pokožku hlavy a vyživovat vlasy.

Tyto dvě látky jsou doplněny zinkem, který podle vědeckých výzkumů prokazatelně snižuje tvorbu kožního mazu a zároveň posiluje vlasy. To vše schované do ovocně-citronového aroma, doplněného o jemné květinové tóny. Řekněte aaaach.

Clean Beauty Scalp Therapy. To je šťastná pokožka hlavy. Zdravé vlasy i planeta.

 

Scalp Therapy Shampoo

87 % přírodních látek

250 ml, 789 Kč / 28,69 €

Tento šampon obohacený o šťávu z vinné révy a výtažek z heřmánku jemně čistí vlasy a pomáhá zklidnit pokožku hlavy. Šampon lze používat denně pro osvěžení vlasové pokožky a posílení vlasů.

 

Scalp Therapy Conditioner

95 % přírodních látek

250 ml, 895 Kč / 32,55 €

Druhý krok v rutině vlasové pokožky. Tento lehký kondicionér, obohacený o šťávu z vinné révy a výtažek z heřmánku, poskytuje jemnou, osvěžující úlevu pro suchou, mastnou nebo citlivou pokožku hlavy, aniž by vlasy zatěžoval. Zklidňující účinek je pocítíte okamžitě.

 

Scalp Therapy Drops

92 % přírodních látek

50 ml, 905 Kč / 31,91 €

Ultralehké nemastné sérum na pokožku hlavy se šťávou z vinné révy a výtažkem z heřmánku zmírňuje problémy se suchou, mastnou nebo citlivou pokožkou hlavy a obnovuje její zdraví. Zinek pomáhá obnovit rovnováhu tvorby kožního mazu a obnovit zdraví pokožky hlavy.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
363 x [13%]
Aperol spritz
254 x [9%]
Cuba Libre
267 x [9%]
Piňa Colada
254 x [9%]
Daiquiri
258 x [9%]
Margarita
357 x [13%]
Cosmopolitan
274 x [10%]
Mai-Tai
280 x [10%]
Whiskey sour
251 x [9%]
Pisco sour
262 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2820

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru