Sladké vyznání od Paula

Jaký by to byl Valentýn bez stylových specialit z francouzského pekařství PAUL! Neplýtvejte letos papírem a vyznejte své drahé polovičce lásku mnohem lahodnějším způsobem. Dezerty ve tvaru srdce nebo originální makronky jsou dokonalou sladkou tečkou za slavnostní večeří nebo milou pozorností, která potěší vaše blízké třeba uprostřed pracovního dne.

Půvabná Malinová a Jahodová srdíčka, lehká jako obláček, okouzlí jemnou chutí vanilky a čerstvých malin nebo jahod. Růžová je barva romantické lásky, tak ji nechte promluvit za vás!

Červená znamená vášeň! Pod lesklým čokoládovým glazé se skrývá kombinace vanilkového krému a šťavnatých malin. Valentýnské srdce PAUL je opravdu luxusní!

V den svatého Valentýna můžete udělat radost nejen svému partnerovi, ale každému, na kom vám záleží. Maminku, kolegyni nebo milou sousedku určitě potěší speciální edice oblíbené klasiky – originálních francouzských makronek. Vyberete si velkou Malinovou makronku s lahodným krémem a čerstvými malinami nebo roztomilá křehká srdíčka?

Valentýnské speciality budou v prodeji až do 14. února 2023

www.paul-cz.com

e-shop: shop.paul-cz.com

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
369 x [13%]
Aperol spritz
258 x [9%]
Cuba Libre
270 x [9%]
Piňa Colada
259 x [9%]
Daiquiri
260 x [9%]
Margarita
360 x [13%]
Cosmopolitan
277 x [10%]
Mai-Tai
283 x [10%]
Whiskey sour
256 x [9%]
Pisco sour
266 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2858

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru