Zcela originální výrobky pro miminka hledejte pod značkou SOFTELLO

Připravujete se na šťastnou událost, a tak trochu tápete, co vše bude potřebovat vaše miminko? Věřte, že vše měkoučké a bezpečné objevíte pod střechou značky SOFTELLO je nedílnou součástí základní výbavy každého miminka a provází ho věrně prvními měsíci jeho života. V nabídce najdete měkoučká hnízda, peřinky, zavinovačky, velké i malé mantinely, dětská povlečení a textilní hračky. Na veletrh Pro Dítě 2023 přijíždí s novinkou, která potěší maminky a udělá každé miminko spokojenější.

Na veletrhu rodinná firma, která vznikla spojením lásky k šití a podnikatelských schopností maminky a dcery, představí interaktivní hrací podložky. Všechny výrobky šijí ve vlastní dílně výhradně z certifikovaného bavlněného saténu, který je na rozdíl od levnější bavlny mnohem hebčí a vyznačuje se navíc dlouhou životností.

Do peřinek a zavinovaček si mohou maminky vybrat výplň podle vlastních preferencí a ročního období, tedy letní, zimní nebo péřovou.  Většina výrobků má vyjímatelnou výplň, díky čemuž je možné vnější část jednoduše sejmout a vyprat.

Na veletrhu Pro Dítě 2023 se můžete těšit na velice populární jemné barvy, jako je bílá, béžová, světle šedá či ecru v oblíbených vzorech jako je tečka, ptáčci a mnohé jiné.

Více informací o firmě i výrobcích naleznete na: www.softello.sk

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
465 x [15%]
Aperol spritz
269 x [9%]
Cuba Libre
285 x [9%]
Piňa Colada
272 x [9%]
Daiquiri
273 x [9%]
Margarita
372 x [12%]
Cosmopolitan
288 x [9%]
Mai-Tai
297 x [10%]
Whiskey sour
267 x [9%]
Pisco sour
278 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3066

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru