Klidný krk a pevnější imunita s bylinným čajem TEEKANNE Šalvěj

Stříbřité listy šalvěje jsou pro bolavý krk a hltan hotový poklad. Čaj z této proslulé léčivky je totiž odnepaměti výborným pomocníkem při virózách, ale stejně tak při nadměrném pocení nebo střevních potížích. Vybavte svou domácí bylinkovou lékárničku čajem TEEKANNE Šalvěj a nenechte se zdravotními neduhy zaskočit.

Jedno staré přísloví zní: Jak může zestárnout člověk, který má na zahradě šalvěj? Ačkoli je samotné rčení přece jen poněkud nadsazené, trefně vystihuje, jak moc je šalvěj pro své blahodárné účinky proslulá. Rostlinka totiž obsahuje silné antioxidanty podporující imunitu a další látky, které jí dávají uklidňující protizánětlivé a antibakteriální účinky.

Čaj TEEKANNE Šalvěj z řady World of Herbs obsahuje listy a nať, které ze sebe po zalití horkou vodou uvolní to nejlepší, co tato houževnatá rostlinka nabízí. Pravidelným popíjením pak můžete podpořit svůj oslabený organismus a rychleji se zbavit nepříjemné bolesti v krku a podráždění v oblasti hrdla a úst.

Objevte i další chutě čajů Teekanne nebo vyzkoušejte čajové recepty. Pro více informací a tipů navštivte www.teekanne.cz.

TEEKANNE Šalvěj World of Herbs je k dostání za cenu 49 Kč.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
352 x [13%]
Aperol spritz
244 x [9%]
Cuba Libre
258 x [10%]
Piňa Colada
244 x [9%]
Daiquiri
249 x [9%]
Margarita
348 x [13%]
Cosmopolitan
265 x [10%]
Mai-Tai
229 x [9%]
Whiskey sour
242 x [9%]
Pisco sour
252 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2683

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru