Vysoce efektivní anti-aging medicína může posunout hranici průměrného věku

Podle Světové zdravotnické organizace (WHO) se v letech 2000 až 2019 zvýšila průměrná délka života na celém světě téměř o 10 %. Toto pozoruhodné zlepšení se připisuje různým faktorům, vysoký podíl přitom nese kvalitnější stravování a především zdravotní péče, kterou je v současnosti k dispozici. Co kdyby se ale za léčitelnou nemoc považovalo i samotné stárnutí a většina z nás se tak mohla v dobré kondici dožít mnohem vyššího věku, než je nyní průměrných 76 let?

Anti-aging medicína je poměrně mladý lékařský obor, v jehož síle tkví naše budoucnost. Dokáže zpomalit proces buněčné degenerace a reaktivovat potenciál zdravé regenerace každého člověka, čímž výrazně prodlouží dobu, kdy se budeme cítit zdraví, silní a krásní. V Čechách již tato unikátní zdravotní metoda není novinkou, a to díky prim. MUDr. Monice Golkové, prezidentce Asociace medicíny proti stárnutí, člence vědecké rady Světové organizace medicíny proti stárnutí a průkopnici anti-aging medicíny v České republice, která u nás před 18 lety založila první certifikovanou anti-aging kliniku.

A2C ANTI-AGING CLINIC pomáhá lidem k dosažení co nejlepšího možného zdravotního stavu. Smyslem Anti-Aging medicíny je zpomalit proces buněčné degenerace a reaktivovat potenciál zdravé regenerace každého jedinečného člověka. Našim cílem je nejen předejít či zvrátit předčasné stárnutí, poté co zjistíme jeho příčiny, ale zároveň vyprovokovat přirozenou stimulaci a rekonstrukci buněčných procesů a metabolických pochodů, nezbytně nutných u každého jednotlivce.

Diagnostika a terapie Anti-Aging Clinic A2C umožňuje žít spokojeně zdravý a vitální život a předchází onemocněním spojeným se stárnutím.

A jaké služby A2C ANTI-AGING CLINIC nabízí?

I. BIO-IDENTICKÁ HORMONÁLNÍ TERAPIE

Narovná Vaše hormony mládí, jako jsou DHEA, estradiol, progesteron, testosteron, růstový hormon a další. Tím obnoví lepší regeneraci Vašich buněk a zvýší vitalitu i obranyschopnost organismu. Urovná hormonální deficity v období zrychleného stárnutí v klimakteriu (menopauze) a mužské andropauze.

II. VYŠETŘENÍ POTRAVINOVÝCH INTOLERANCÍ

Nastaví protizánětlivou individuální dietu pomocí revolučního ALCAT testu potravinové intolerance a aktivuje sirtuiny, Vaše geny dlouhověkosti.

III. GENOMICKÁ MEDICÍNA

Na základě Vaší podrobné genetické a epigenetické analýzy utvoří preventivní program na míru. Budete tak vědět, jaká konkrétní preventivní opatření je třeba pravidelně vykonávat, abyste se onemocněním spojeným se stárnutím buď zcela vyhnuli, nebo je výrazně oddálili.

IV. VYŠETŘENÍ MOZKOVÝCH NEUROTRANSMITERŮ

Vyšetří hladiny Vašich mozkových neurotransmiterů a navrátí Vám mladistvou energii, sebevědomí a dobrou náladu.

V. PREVENTIVNÍ DIAGNOSTIKA

Provede komplexní analýzu Vašeho těla, zkontroluje Vaše biochemické parametry, nádorové markery a hormony. Následně doplní veškeré nutné mikrovyživující látky, které jsou základem pro správnou funkci buněk.

VI. MĚŘENÍ OXIDATIVNÍHO STRESU

Zanalyzuje stres uvnitř Vašich buněk a nastaví antistresovou terapii šitou přímo Vám na míru.

VII. DÉLKA TELOMER: MĚŘENÍ BIOLOGICKÉHO VĚKU ORGANISMU

Změří Vaše telomery a bude bojovat proti jejich zkracování.

VIII. BIOLOGICKÉ HODINY A BIORYTMY ORGANISMU

Upraví Váš spánkový rytmus, zkontroluje hladiny melatoninu a kortizolu a postará se o správnou funkci biologických hodin organismu.

IX. VYŠETŘENÍ ALERGIÍ NA TĚŽKÉ KOVY

Unikátní MELISA test zjistí veškeré alergie na těžké kovy, které mohou být překážkou při využití zubních implantátů a kovových náhrad kloubů. Následně se na klinice provede proces detoxikace a chelace.

X. INFUZNÍ REGENERAČNÍ TERAPIE

Koktejl vitamínů, minerálů a aminokyselin je namíchán přímo na míru. Zpomalí stárnutí vašeho organismu a pleti, podpoří imunitu a správnou funkci mozkových neurotransmiterů. Urychlí regeneraci a dodá tělu nezbytnou energii.

XI. REGENERAČNÍ MEDICÍNA

Využije schopnosti regenerace vlastního těla a podpoří ji pomocí kmenových buněk a exosomů.

XII. ESTETICKÁ DERMATOLOGIE

Postará se o váš dokonalý vzhled pomocí laserové rejuvenace, trvalé depilace a přirozeného vyplňování, modelování a hydratování pokožky.

A2C ANTI-AGING CLINIC je jedinečná i svým přístupem:

  1. Váží si Vašeho času (na klinice nebudete čekat)
  2. Individuální péče
  3. Vstřícný a empatický personál
  4. Unikátní zdravotní péče v příjemném prostředí soukromého zdravotnického zařízení
  5. Hlavní zájem: postarat se o Vaše zdraví, Váš dlouhý aktivní život a Vaši naprostou osobní spokojenost ve všech etapách života

Více informací naleznete na www.a2c.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru