Ingrediencí měsíce je DETOXI-LOOK®

Česká značka přírodní a BIO kosmetiky Natava si získala oblibu díky obsahu kvalitních a cenných složek, šetrnému zpracování a ekologickému balení. Jako ingredienci měsíce jsme tentokrát vybrali DETOXI-LOOK®.

Jde o unikátní rostlinný komplex, který se získává společným lisováním (za studena) dvou bylinek, smilu italského a sedmikrásky chudobky, a je stabilizován rostlinným glycerinem. Díky stimulaci klíčových enzymů pleť detoxikuje, rozjasňuje, snižuje její zarudnutí a koriguje hyperpigmentaci. Umí také hydratovat a okamžitě osvěžit pleť.

Sedmikrásku chudobku, nebo také obecnou, asi není třeba představovat. Posvítíme si ale na smil italský, dekorativní i užitkovou bylinku oblíbenou především ve Středomoří. Pro její typickou vůni se jí lidově říká maggi, díky krásným květům se nazývá italská slaměnka. Své uplatnění najde jak v kuchyni, kde se přidává do polévek či marinád, tak v kosmetice – třeba právě v komplexu DETOXI-LOOK®.

Tento zázračný komplex najdete i v produktech Natava – např. v pleťovém séru Orchidea. V elegantní skleněné lahvičce je ukryto až 70 % aktivních látek, které se vzájemně doplňují a působí velmi efektivně při ochraně pleti, její regeneraci, vitalizaci a výživě. Stačí aplikovat 1-3 kapky ráno a večer každý den na očištěnou pleť a vmasírovat krouživými pohyby prstů, dokud se sérum nevstřebá.

Díky vysokému obsahu aktivních látek se prospěšné složky séra snadno vstřebávají do hlubších vrstev pokožky, kde efektivně a rychle působí při regeneraci a hydrataci pokožky. Varianta Orchidea je určena pro zklidnění citlivé a problematické pleti. Obsahuje extrakty z orchideje, dračí krve, šalvěje lékařské, přesličky rolní a kyselinu salicylovou, které společně dodají pokožce zářivý lesk, pocit svěžesti a lehkosti. Pravidelně ošetřovaná pleť bude dokonale hydratovaná, zklidněná a bez známek zarudnutí. Lehoučké sérum hýčká a rozmazluje pokožku bez zbytečného zatížení.

Pleťová séra Natava jsou balena s maximálním ohledem na přírodu a životní prostředí v recyklovatelném papírovém obalu. Tmavé sklo pak podporuje stabilitu a dlouhou životnost produktu. Vyzkoušet samozřejmě můžete i další varianty – Geránium, Levandule, Pupalka a Rozmarýn. K dostání jsou za á 499,- Kč.

Více na https://www.union-cosmetic.cz/pletova-sera.

Foto kredit: NATAVA, www.natava.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
183 x [10%]
Daiquiri
184 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
183 x [10%]
Pisco sour
190 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1860

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru