Kolekce šperků Bogota od Crieri exkluzivně v klenotnictví Beny

Kolumbie je proslulá nejen nádhernou přírodou, výrobou kvalitních rumů nebo produkcí špičkové kávy, ale také nerostným bohatstvím. V kolumbijských dolech se těží ty nejkrásnější smaragdy, které celý svět uchvátily svou dokonalou zelenou barvou. Italská značka CRIERI využila jedinečného potenciálu těchto zářivých drahokamů a vytvořila řadu originálních šperků, které spojují smaragdy s diamanty a zlatem. Nadčasovou krásu kolekce Bogota, pojmenované podle hlavního města Kolumbie, můžete nyní obdivovat i vy, nově se totiž objeví v klenotnictví BENY.   

Nadčasová krása, tak by se daly shrnout šperky z nejnovější kolekce od CRIERI. Smyslné smaragdy, které již po staletí fascinují ženy celého světa, propůjčily svou záři nádherným prstenům, náušnicím a náhrdelníkům. Moderní linie v kombinaci s nesmrtelnými diamanty a 18karátovým zlatem v růžové či bílé barvě evokují eleganci a vytříbenost, která se lehce stane zdrojem vaší touhy.

CRIERI vyniká svou řemeslnou zručností, zlatnickou kreativitou a tvůrčí inovací. Společnost pocházející z historického italského města Valenza se zpočátku soustřeďovala na výrobu tenisových náramků pro významné módní značky, díky bohatým zkušenostem však později dokázala prorazit na trh pod svým vlastním jménem. Nadčasově půvabné a originální klenoty z dílny CRIERI jsou v současnosti nejen vyslanci skutečného italského vkusu, ale také symbolem vysoké kvality a moderního designu inspirovaného ženskou krásou.

Klenotnictví BENY přináší na český trh luxusní zboží od roku 1991, kdy se rodinný podnik přesunul z chorvatské Rovinje do Prahy. Kromě šperků od prestižních značek vyniká také výrobou vlastních klenotů, a to včetně originálních kousků na míru. Výsadou klenotnictví je zároveň široká nabídka hodinek od světově proslulých značek. Butiky BENY naleznete na Václavském náměstí, v Pařížské a Karlově ulici.  

Tento moment tvoří další příběh.

Rodinné hodinářství a klenotnictví s tradicí již od roku 1976.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru