Nahrávám...


ENZYMEL® PARODONT: Moderní řešení zánětlivých onemocnění dutiny ústní

Chronické záněty dásní, gingivitida či parodontóza jsou někdy stejně bolestivé jako zubní kazy a jejich následkem může dojít k velmi rychlé ztrátě zubů, pokud nezačneme problém řešit s předstihem. Prevence těchto onemocnění spočívá především ve správném mechanickém čištění a doplnění pravidelné hygieny o speciální hygienické přípravky.

Zubní pasta ENZYMEL® PARODONT od české rodinné firmy Wald Pharmaceuticals obsahuje proteolytické enzymy pozitivně ovlivňující ústní sliznice a dásně. Tyto enzymy podporují hojení, redukují krvácení a otoky, zvyšují obranyschopnost a především omezují růst bakterií i kvasinek a tvorbu zubního plaku. Obsažené enzymy s antioxidačními schopnostmi navíc rozkládají drobné bílkovinné a cukerné zbytky, které nebyly odstraněny mechanickým čištěním, a udržují dutinu ústní v plném zdraví. Zubní pasta je vhodná pro každodenní a dlouhodobou péči o zuby, dásně i sliznice a díky svému šetrnému složení a příjemné mentolové vůni může být užívána i dětmi a těhotnými ženami. 

Při mírných obtížích v dutině ústní, jako je zánět nebo krvácivost dásní, můžete pravidelnou péči doplnit i enzymovým mukoadhezivním gelem ENZYMEL® PARODONT, jenž zlepšuje slizniční obranyschopnost a podporuje regeneraci. Dobu příznivého působení proteolytických enzymů prodlužuje mukoadhezivita (přilnavost): gel přilne ke sliznici dutiny ústní a není snadno setřen slinami nebo jazykem. Přípravek lze nanášet i několikrát denně nebo na noc ve spojení se zubním chráničem, který prodlouží účinnost enzymů.

Více informací naleznete na:  www.enzymel.cz

CHOCOLAND

BLOG: PARAEVROPSKÁ CESTA
Jsem novinářka, sociálně-právní poradce, lektorka, psychoterapeutka, máma, kamarádka, ale nikdy jsem nebyla cestovatelka. Cestování vždy bylo bohužel na samém okraji mého žebříčku aktivit, bylo prostě zbytné. Přišel čas to změnit!
Rozhodla jsem se, že navštívím všechna hlavní města zemí, která leží v Evropě. Svůj tříletý projekt jsem nazvala PARAEVROPSKÁ CESTA a odstartovala jsem ho 21. 3. cestou do Vídně. Touto cestou chci poděkovat všem, kteří mne podporují!  

Historicky mám za sebou návštěvu Pažíže, Bruselu, v loňském roce jsem se s mojí Zuz vydala do Dublinu (tedy ono to bylo naopak) a před nedávnem jsem byla v Bratislavě.

Víte kolik leží v Evropě zemí? 

Lenka Žáčková

HIMALYO
NÁŠ TIP

MIOMAT

8G PŘIJÍMAČKY.CZ

SLOVA SLAVNÝCH

„Čas je život. Nedá se vrátit ani nahradit. Marnit čas znamená marnit život. Ovládat svůj čas však znamená ovládat svůj život a plně ho využívat.“

Alan Lakein, americký spisovatel 

Anketa

JAKÉMU MASU DÁVÁTE PŘEDNOST?

Kuřecímu
114 x [14%]
Hovězímu
91 x [11%]
Vepřovému
69 x [8%]
Krůtímu
77 x [9%]
Jehněčímu
68 x [8%]
Sladkovodním rybám
80 x [10%]
Mořským rybám
90 x [11%]
Mořským plodům
83 x [10%]
Jinému druhu masa
75 x [9%]
Maso nejím
85 x [10%]

Celkem hlasovalo : 832

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
AKTUALITY
JDI nahoru