ENZYMEL® PARODONT: Moderní řešení zánětlivých onemocnění dutiny ústní

Chronické záněty dásní, gingivitida či parodontóza jsou někdy stejně bolestivé jako zubní kazy a jejich následkem může dojít k velmi rychlé ztrátě zubů, pokud nezačneme problém řešit s předstihem. Prevence těchto onemocnění spočívá především ve správném mechanickém čištění a doplnění pravidelné hygieny o speciální hygienické přípravky.

Zubní pasta ENZYMEL® PARODONT od české rodinné firmy Wald Pharmaceuticals obsahuje proteolytické enzymy pozitivně ovlivňující ústní sliznice a dásně. Tyto enzymy podporují hojení, redukují krvácení a otoky, zvyšují obranyschopnost a především omezují růst bakterií i kvasinek a tvorbu zubního plaku. Obsažené enzymy s antioxidačními schopnostmi navíc rozkládají drobné bílkovinné a cukerné zbytky, které nebyly odstraněny mechanickým čištěním, a udržují dutinu ústní v plném zdraví. Zubní pasta je vhodná pro každodenní a dlouhodobou péči o zuby, dásně i sliznice a díky svému šetrnému složení a příjemné mentolové vůni může být užívána i dětmi a těhotnými ženami. 

Při mírných obtížích v dutině ústní, jako je zánět nebo krvácivost dásní, můžete pravidelnou péči doplnit i enzymovým mukoadhezivním gelem ENZYMEL® PARODONT, jenž zlepšuje slizniční obranyschopnost a podporuje regeneraci. Dobu příznivého působení proteolytických enzymů prodlužuje mukoadhezivita (přilnavost): gel přilne ke sliznici dutiny ústní a není snadno setřen slinami nebo jazykem. Přípravek lze nanášet i několikrát denně nebo na noc ve spojení se zubním chráničem, který prodlouží účinnost enzymů.

Více informací naleznete na:  www.enzymel.cz

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
60 x [12%]
Věrnost
50 x [10%]
Velkorysost
52 x [10%]
Laskavost
48 x [9%]
Spolehlivost
52 x [10%]
Zásadovost
51 x [10%]
Poctivost
51 x [10%]
Dostatek pozornosti
59 x [11%]
Sebedůvěra
48 x [9%]
Smysl pro humor
48 x [9%]

Celkem hlasovalo : 519

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru