Valí se na nás optimistická a sebevědomá sezona

Letošní sezóna jaro/léto je nabitá optimistickými barvami a sebevědomým stylem. Vypadat a cítit se skvěle by nemělo být nákladnou záležitostí. Proto se návrháři britské módní značky F&F soustředili na tvorbu kolekce založené na všestranných klíčových kouscích a základních nezbytnostech, bez kterých se žádný šatník neobejde. Vše se vyznačuje špičkovými střihy a trendy motivy, zvláštní pozornost byla věnována kvalitním materiálům, které jsou odolné proti poškození a korespondují s aktuálními trendy.

Nyní, více než kdy dříve, si značka F&F při tvorbě kolekce uvědomuje zodpovědnost nejen vůči svým zákazníkům, ale taktéž vůči zdraví naší planety!

  • Minimálně 50 % polyesteru či nylonu použitého v kolekci dámských a pánských plavek je recyklováno.
  • Celá džínová kolekce je vyrobena z BCI bavlny (Better Cotton Initiative), která pochází z udržitelných zdrojů. Byla též vyvinuta speciální technologie Jeanologia, méně náročná na spotřebu chemikálií, vody a energie. Toto dlouhodobé úsilí probíhá v souladu s oceněním EIM*, což potvrzuje „nízký dopad“ na životní prostředí.

Trend 1: „Zest“

Tento módní styl vyzdvihuje štěstí a optimismus, a to především díky nádherné paletě slaďoučkých barev. Ta, umocněná špičkovou krejčovinou, posouvá basic styl na úroveň uvolněného šik looku, který se vyznačuje ležérní ženskostí. Inspirace v sedmdesátkách je patrná na kombinaci příjemného měkkého žerzeje a denimu.

Celá řada byla navržena s ohledem na závazek dlouhodobé životnosti. Jednotlivé kousky jsou nadčasové, lichotivé a snadno z nich vytvoříte kompletní look. Vraťte svému šatníku veselou hravost a lehkost. Vše lze navíc skvěle kombinovat a vrstvit, takže záleží jen na vás, jak moc zapojíte svou fantazii.

Střihy

Hlavním mottem je návrat k uvolněnému střihu a nový přístup k oblékání. 100 % džínové řady má označení „Made Mindfully“ a je vyrobeno z BCI bavlny pocházející z odpovědných zdrojů. Návrat k uvolněnosti a pohodlí symbolizují džíny se širokými nohavicemi, nádech ležérní elegance pak ztělesňují perfektně padnoucí saka, spolu s kalhotami a žebrovanými topy v celé řadě barevných odstínů. Jako obvykle ve špičkové kvalitě a za dostupné ceny! Vše vzájemně skvěle ladí a lze libovolně kombinovat, takže se budete vždy cítit stylově, a přitom k tomu postačí pár dobře zvolených kousků.

Mikiny a trička jsou navrženy v oversized stylu. Tento trend stále více získává na oblibě pro běžné nošení a je vhodný doslova pro každou ženu, na každou příležitost. Jedná se tak o další klíčový kousek, bez kterého se váš šatník rozhodně neobejde. Je zárukou, že se budete cítit skvěle po celý den, bez ohledu na to, zda běháte po schůzkách, s dětmi do školy, po nákupech, nebo vás čeká pracovní porada v kanceláři. Dalším klíčovým modelem jsou elegantní midi šaty zdobené nádhernou výšivkou. Svým stylem i střihem podtrhují ženskost, jsou úžasně pohodlné a šik, takže budete hvězdou každé letní party, ale třeba i dětské narozeninové oslavy.

Barvy a vzory

Těšte se na odvážné a zářivě ovocné barvy a potisky, které inspirují vaše každodenní oblékání! Dominují abstraktní grafické vzory v sytých citrusových odstínech charakteristických pro tento trend. Jemnější pastely vynikají v potiscích stylu batiky, naopak pro léto neodmyslitelné pruhy vynikají díky výrazné červené a námořnické modré. Absolutním must-have letošního léta jsou krásné bavlněné proužkované šaty s páskem.

Trend 2: „Refined Nomad“

Tento trend je ztělesněním čistého a minimalistického stylu, který se plně soustředí na užitek, odpovědnost a motivuje k zájmu o chytřejší oblékání. Podzim se stává minulostí, přichází jaro a čas letního slunovratu, což si žádá přírodní odstíny skořice a pomeranče. Nadčasové košile a šortky, které lze nosit zvlášť, i jako set, jsou ideální volbou pro nadcházející teplé období. Prioritou je zůstat i během parných dní v pohodlí a zároveň šik, což díky této různorodé kolekci není sebemenší problém.

Střihy

Skvěle padnoucí denim se tentokrát kromě propracovaných detailů a vysokého pasu vyznačuje novými zemitými a pastelovými odstíny. To dodává tomuto stylu moderní svěží vzhled. Navíc díky dokonalému střihu, který poskytuje absolutní pohodlí, je jasnou volbou

pro náročné dny. Overaly v přírodních barvách jsou další nezbytností letošní sezóny. Za skvělou cenu tak pořídíte kompletní outfit, který zároveň skýtá dostatek prostoru pohrát si se stylem finálního looku. Díky tomu si overaly zamilujete jak pro neformální běžné nošení, tak na večerní společenské události, kde v nich zaručeně oslníte.

Sofistikované střihy zde hrají hlavní roli. Pevný žebrovaný žerzej a materiály obepínající postavu připomínají lehce konzervativní kancelářský styl. Vzdušný háčkovaný kardigan ve zkrácené délce v sobě nese nádech léta, boyfriend blejzr je pro změnu jasným must-have na všední jarní dny, a splývavé lněné midi sukně spolu s basic topy aspirují na stálé místo ve vašem celoročním šatníku.

Barvy a vzory

Bohaté kombinace zemitých barev khaki, skořice, bordó a čokolády ztělesňují základ fantastických potisků a tvoří úžasný kontrast s decentními, světle béžovými kousky. Ideální kombinace pro prázdninové oblékání.

Pokud chcete zazářit na letních večírcích, pak je jasnou volbou kolekce maxi šatů. Rozevlátý model s volány, inspirovaný lidovými motivy, nebo fantastické šaty s výšivkou zaručeně upoutají pozornost. Co model, to skvost, stačí se jen přesvědčit.

Trend 3: „Summer Breeze“

V tomto trendu se jasně odráží rozpoložení zákazníků pro letošní léto – ti kladou důraz na kvalitu a hledají vzdušené střihy pro parné letní dny. „Summer Breeze“ přináší závan svěžesti v podobě žerzejových kousků a vzdušných šik modelů za dostupné ceny. Barevné topy bez rukávů jsou z 95 % vyrobeny z BCI bavlny, takže můžete být šetrní k planetě i ke své peněžence.

Ať už jste se zamilovali do romantických květinových motivů, nebo jste příznivci námořnického stylu, v nové letní kolekci F&F, dostupné v síti Tesco, si rozhodně vyberete. A to bez ohledu na to, zda sháníte výbavu na letní dovolenou u moře, na víkend u vody, nebo si jen chcete pořídit nějaký nový sezónní kousek pro radost.

Střihy

Přesuňte se s vrcholícím létem od venkovských motivů elegantních květin ke vzdušnému dovolenkovému looku. Jasným must-have jsou rozevláté šaty s volánovými detaily, ideální do parných dní. Navíc si lze vybírat hned z několika barevných variací. Pokud přeci jenom toužíte po nádechu elegance, sáhněte po pruhované oversized košili, ideálně v kombinaci se lněnými nebo džínovými šortkami. Bez námahy a doslova za minutku tak vytvoříte parádní outfit.

Letní kolekce je doslova nabitá novinkami, lněné košile s nápaditým vázáním a zkrácenou délkou dokonale podtrhnou ženskou siluetu. Skvěle se hodí k šortkám s vysokým pasem, ale i rozevláté či plisé sukni. Jinými slovy opět multifunkční kousek pro parádní look na celý den.

Barvy a vzory

Dominantní barvou tohoto trendu je modrá, od lehounkého pudrového odstínu, až po výrazný akvamarín. Pro odlehčení a rozjasnění návrháři doplnili po trošce zlatavý nádech mimózy, krémovou a tradiční bílou. Kombinace barev, obohacená o mix neformálních kostek, pruhů, grafických potisků a výšivek, doslova předurčuje tuto řadu ke kralování na slunné pláži.

Trend 4: „Paradise Island“

Období dovolených je konečně tady! „Paradise Island“ doslova ztělesňuje oslavu ženskosti, od neformální denních outfitů až po oslňující kousky na romantické letní večery v ráji.

Tato řada dokonale snoubí svůdnost a pohodlí, klíčovými prvky jsou tropické motivy, žhavé odstíny exotiky a odvážné střihy. I zde panuje všestrannost a vzájemný soulad, takže zabalit na letní dovolenou bude hračka! Absolutní nezbytností, kterou si zamilujete, jsou splývavé sarongy a samozřejmě fantastické plavky s tvarujícím efektem. Neváhejte a udělejte si radost několika skvostnými kousky – vězte, že je budete chtít nosit znovu a znovu.

Střihy

Vychutnejte si letošní léto a sluneční paprsky plnými doušky, ideálně v plavkách F&F. Výběr je pestrý a správně padnoucí střih si tu najde každá žena. Ke žhavým trendům patří asymetrické bikiny na jedno rameno, barevné vzory i jednobarevné modely, vyztužené podprsenky i minimalistické „trojúhelníčky“, plavky v celku s páskem, s nápaditým šněrováním, řasením přes bříško nebo zeštíhlující modely. Ve vašem dovolenkovém šatníku také rozhodně nesmí chybět dlouhé maxi šaty na zem s volány pro vzdušný objem, které vypadají fantasticky, a zároveň vám zaručí pohodlí i v těch nejparnějších dnech. Můžete si je obléct přes bikiny pro svěží plážový look, ale i vytvořit dokonalý outfit pro večerní barbecue – stačí je zkombinovat s košilí či sáčkem.

Barvy a vzory

Zákazníci letos touží po troufalém a odvážném stylu. Výrazné, světlé i syté odstíny hrají v roce 2023 prim. A proto klíčovým trendem u F&F jsou barvy. Jejich záplavu doplňují detaily ve stylu batiky, výrazná grafika, veselé slogany a abstraktní potisky v odstínech zeleného jablka, manga, růžové a tyrkysové.

Tak neváhejte, odvažte se a rozzařte svou prázdninovou garderobu.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
348 x [13%]
Aperol spritz
241 x [9%]
Cuba Libre
255 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
246 x [9%]
Margarita
345 x [13%]
Cosmopolitan
262 x [10%]
Mai-Tai
226 x [9%]
Whiskey sour
239 x [9%]
Pisco sour
249 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2652

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru