Gumoví medvídci podle skvělé receptury pro podporu krásné pleti

Gumoví medvídci Bears With Benefits Born This Way vitaminy s kolagenem, Q10 a kyselinou hyaluronovou podpoří pleť, aby byla mladší a krásnější. Jsou koncentrovaným anti-age koktejlem s patentovaný kosmetický kolagen, který pleti navrací pružnost a mládí. Jeho účinky posiluje hloubkově hydratační kyselina hyaluronová a omlazující koenzym Q10. Kolagen je důležitý strukturální protein umožňující elasticitu a soudržnost kůže a dalších pojivových tkání. S věkem je potřebné jeho pravidelné doplňování.

Receptura medvídků obsahuje speciální kosmetický kolagen Verisol, jehož vyhlazující účinky potvrdily i klinické studie – už po 4 týdnech redukuje vrásky, dodává hydrataci, zlepšuje elasticitu. Jeho omlazující účinky posiluje nízkomolekulární kyselina hyaluronová, která se vstřebává hluboko do pokožky a uchovává vlhkost v pojivových tkání kůže. Váže na sebe vodu, pleť viditelně vyplňuje. Redukuje drobné vrásky a zanechává pokožku hladkou a zdravou. Koenzym Q10 umožňuje obnovu buněk a posiluje pojivovou tkáň, díky tomu je pleť viditelně zpevněná. Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu a spolu s vitaminem E chrání kožní buňky před oxidačním stresem. Medvídci jsou bez obsahu cukru a umělých přísad, doslazeny jsou přírodní stévií.

Cena: 910 Kč, www.aurio.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
364 x [13%]
Aperol spritz
255 x [9%]
Cuba Libre
268 x [9%]
Piňa Colada
255 x [9%]
Daiquiri
259 x [9%]
Margarita
358 x [13%]
Cosmopolitan
275 x [10%]
Mai-Tai
281 x [10%]
Whiskey sour
252 x [9%]
Pisco sour
263 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2830

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru