Představení personalizovaná kosmetiky BIOFOR

Martina Preissová se stala kmotrou největší novinky v portfoliu BeautySense, kterou je personalizovaná kosmetika BIOFOR.

„Mám pravidelnou péči o pleť. Naučila jsem se o pleť starat nejenom večer, když jdu spát, ale i ráno, což nebývá vždy u mnohých pravidlem. A díky pravidelné péči a rituálům, ale také protože chodím pravidelně na čištění, jsem předešla mnohým vráskám a mnohým problémům s pletí. Protože je moje pleť zatěžována divadelním líčením minimálně ob den, tak je péče potřebná. A navíc když jdu na kosmetiku, tak tím získám čas a klid pro sebe,“ vysvětlila známá herečka, proč je péče o pleť důležitá v životě každé ženy a potvrdila tak, že je tou správnou kmotrou žhavé kosmetické novinky.

BIOFOR - BIO_LOGIC je řada produktů založených na inovativním terapeutickém přístupu, který umožňuje kožním terapeutům poskytovat personalizované ošetření pleti.

V souladu s trendem v medicíně posledních let – rozvojem personalizované medicíny - (molekulární medicína, resp. farmakogenetika) vyžaduje podobný přístup i kosmetická péče o pleť.

Každý pacient má jiný a jedinečný soubor genetických vlastností, vlivů prostředí, životního stylu a různého stavu kůže. Kombinace těchto údajů pro každého pacienta nám umožní rozhodnout, jaké složky bude pokožka potřebovat.

BIOFOR vyvinul metodu GSE pro personalizovanou péči o pleť:

Metoda studia a prohlubování kvalit pokožky pacienta, výběru pro něj ideální kombinace ingrediencí a přípravy na míru šitého a přesného preparátu. Vlastnosti kůže, které diagnostikujeme, patří do tří hlavních kategorií: Genetika | Stav kůže | životní prostředí

  • Jak to funguje?

Po hloubkové diagnostice metodou GSE kosmetička vybírá ty nejvhodnější ingredience pro pokožku. Každá ampule obsahuje unikátní a různé složení – dle terapeutického cíle: omlazení pleti, zklidnění pleti, zvýšení vlhkosti pleti, výživa suché pleti, ochrana před volnými radikály. 

Každá ampule obsahuje účinné látky v přesné koncentraci potřebné k tomu, aby se z krému o objemu 50 ml stal terapeutický produkt. Kombinací 1 až 3 ampulí s krémem Ampulite se hydratační krém stává aktivním a přesným ošetřením pro každou pleť!

Zatímco si zákaznice užívá příjemného a interaktivního uživatelského zážitku, projevuje také velkou angažovanost při přípravě svého osobního krému.

Její krém se stává jejím osobním otiskem.

  • 01 AGELESS

Ampulka pro obnovu pokožky. Složení, které pomáhá obnovit vzhled pleti a léčit známky stárnutí pro mladší a vitálnější vzhled pleti.

Složení: Peptidy pro omlazení pokožky

  • 02 DEFENCE

Ampulka s antioxidanty. Různé antioxidanty, které pomáhají chránit pokožku před poškozením volnými radikály ve všech oblastech pokožky. Zabraňuje oxidačnímu stresu a zmírňuje zánětlivou reakci. Pomáhá zpomalit výskyt věkových známek. Ampule je vhodná pro zralou pleť i pro osoby ve stresu, kouření a vystavení slunci.

Složení: Vitamin C, Vitamin E, Dunaliella, Obliphica, Skvalen.

  • 03 SOFT

Vyživující a rehabilitační ampule. Směs, která měla za cíl obohatit hydratační krém o výživné a regenerační složky. Krém

bude bohatší na texturu a přispěje k hebkosti, zdraví a vitalitě pokožky. Ampule je vhodná pro zralou nebo neupravenou pleť se sklonem k suchosti i pro suchá období roku a suché oblasti republiky.

Složení: Skvalen, Shikoninový olej, jojoba, vitamín E.

  • 04 MOIST

Ampule pro zvýšení vlhkosti. Jedinečný zvlhčující komplex pro udržení vysoké úrovně vlhkosti. Zvyšuje hydrataci a udržuje zdravou funkci pokožky a normální epidermální bariéru. Ampule je vhodná pro suchou pokožku i pro použití v suchém počasí nebo suchých oblastech země.

Složení: zvlhčující sloučenina.

  • 05 FRESH

Chladící a uklidňující ampule. Složky, které přispívají k ochlazení, vazokonstrikci a zklidnění pokožky. Receptura je vhodná pro podrážděnou pokožku nebo se sklonem k zarudnutí z jakéhokoli důvodu. Vhodné také pro podporu onemocnění Rosacea.

Složení: azulen, mátový olej, bisabolol, vitamín E.

  • AMPULITE  KRÉM

Hydratační krém, který obsahuje složku proti stárnutí, která zvyšuje metabolismus pokožky. Krém má příjemnou texturu, která je vhodná pro většinu typů pleti. Kosmetolog zkombinuje ampule do Ampulite Cream, aby získal individuální řešení pro pleť.

Více informací na www.beautysense.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
482 x [15%]
Aperol spritz
285 x [9%]
Cuba Libre
303 x [9%]
Piňa Colada
285 x [9%]
Daiquiri
285 x [9%]
Margarita
392 x [12%]
Cosmopolitan
305 x [9%]
Mai-Tai
311 x [10%]
Whiskey sour
285 x [9%]
Pisco sour
291 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3224

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru