Barevné a křupavé BIGBOY Velikonoce

Velikonoce klepou na dveře a s nimi i tradiční pomlázka a pondělní koledování. Pokud jste každý rok přejedeni vajíčkového salátu a čokoládových zajíců máte zásobu ještě z loňska, zkuste to letos jinak. Překvapte koledníky křupavými dobrotami od BIGBOY.

Výběr stylových velikonočních specialit je opravdu pestrý. Tradiční kraslice důstojně nahradí lahodné mandle v pestrobarevném kabátku nebo oblíbeném slaném karamelu. Chuť čokolády si dosyta užijete při mlsání křupavých pekanů v bio bílé čokoládě a ještě intenzivněji ve variantě s mléčnou čokoládou a černým kakaem.

Nezapomeňte ani na sebe!

Pokud vám na vašem koledníkovi opravdu hodně záleží, nebo si chcete nadělit hromadu dobrot sami pro sebe, sáhněte po některém z dárkových a degustačních setů. Ochutnávat můžete po celé svátky!

Vše koupíte na www.bigboy.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
183 x [10%]
Daiquiri
184 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
183 x [10%]
Pisco sour
190 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1860

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru