Fitness pomůcky BALA Spojení funkčnosti a designu

Také se vám stalo, že jste se rozhodli zlepšit svou fyzickou kondici, ale nenarazili jste v obchodech na žádné funkční pomůcky, které by vás povzbudily k výkonu a naopak neodrazovaly svým vzhledem? My jsme je našli. Jmenují se BALA a krom toho, že si s nimi pořádně dáte do těla, budou i stylovým doplňkem vašeho interiéru.

Značka BALA vznikla v roce 2018 v americkém Los Angeles. Založili ji manželé Natalie Holloway a Max Kislevitz. Natalie je podnikatelka a designérka, která se dlouhodobě specializuje na sportovní náčiní a Max je produktový inženýr. Není tedy divu, že vznikly fitness pomůcky, které jsou vysoce funkční a zároveň dokonale stylové.

"V BALA věříme, že krásné a funkční sportovní vybavení může změnit způsob, jakým na sobě budeme pracovat," vysvětlují manželé a dodávají: "Chápeme totiž, že i samotný design může inspirovat k pohybu. Jsme tu proto, aby každý mohl prostřednictvím svých aktivit vyjádřit sám sebe."

Sortiment BALA proto zahrnuje běžné cvičební pomůcky v dosud nevídaném designovém zpracování a neotřelých barevných kombinacích, jež se zcela vymykají obvyklému fitness vybavení:

BALA činky

Činky BALA jsou pevné a všestranné. Na rozdíl od tradičních činek mají elegantní a ergonomický design, díky němuž je jejich hmotnost rovnoměrně rozložena po celé jejich délce. Jsou tak příjemné do ruky, že je nebudete chtít odložit.

Činky váží 1,4 kg, jsou vyrobeny z oceli a potaženy jemným silikonem. Hodí se například jako doplněk pro chůzi, silový trénink, HIIT, box a aerobik.

Sada obsahuje 2 činky v barevně sladěném pouzdru, cena: 1.650 Kč. K dostání v odstínech charcoal a blush.

BALA posilovací kruh

Klidně ho jen držte nebo třeba stlačujte, švihejte, dřepujte s ním, zkrátka dělejte cokoli, co vás napadne. Kruh BALA je tu od toho, aby vám pomohl posílit celé tělo, zlepšit jeho obratnost, rovnováhu, vytrvalost a celkovou kondici.

Kruh má hmotnost 4,5 kg a průměr 38,1 cm, je vyroben z recyklované oceli a potažen velmi jemným silikonem. Hodí se například pro silové tréninky, HIIT a aerobik.

Posilovací kruh, cena: 2.490 Kč. K dostání v odstínech charcoal a blush.

BALA posilovací závaží

Posilovací závaží BALA dodají vašemu tréninku stálý, ale pohodlný odpor. Jsou velmi všestranné, neboť je lze nosit na kotnících i zápěstích, a to při sportovních, rekreačních, ale také běžných domácích aktivitách. Nikdy totiž nejsou na obtíž.

Posilovací závaží BALA má hmotnost 450 g, šířku 7 cm a délku 33 cm. Je vyrobeno z oceli potažené super jemným silikonem. Hodí se například jako doplněk k józe, aerobiku, boxu, pilates, chůzi, core tréninku či rehabilitačním i domácím aktivitám.

Sada obsahuje 2 závaží v barevně sladěném pouzdru, cena: 1.500 Kč. K dostání v odstínech charcoal a blush.

Proč věřit značce BALA

Nejsme jen další společností, jež dodává do obchodů činky. Vyrábíme produkty, u kterých věříme, že dokáží každého motivovat k příjemným aktivitám. Při jejich vývoji totiž zohledňujeme hodnoty, jež vyznáváme od začátku našeho podnikání:

  • Hravost - bývaly doby, kdy byl pohyb hra, pak se ale vše změnilo a začali jsme jej brát velmi vážně. My v BALA ale chceme, aby bylo cvičení i dál především zábava.
  • Design - naše produkty jsou jednoduché, a přesto vypadají velmi stylově. Víte proč? Chceme, abyste si je nechali v obývacím pokoji, a mohli tak s nimi cvičit kdykoli se na ně podíváte.
  • Spojení - patříte mezi každodenní fitness nadšence nebo si naopak zacvičíte jen, když se vám zrovna chce? Obojí je zcela v pořádku. Naše vybavení je úplně pro všechny.
  • Hranice - BALA pomůcky žádné hranice neznají! Nemusíte s nimi cvičit jen v tělocvičně nebo doma, klidně si je vezměte s sebou na procházku nebo na dovolenou.
Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
182 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1856

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru