Jaro bez jarní únavy díky dostatečnému pitnému režimu

Voňavé jaro je v plném proudu a s ním přichází i jarní únava. Zažeňte ji dřív, než vás přemůže. Nejjednodušším způsobem, jak bojovat s náhlými výkyvy počasí a záchvaty únavy, je udržovat své tělo v dobré kondici. Dopřejte si zdravé jídlo, dostatek pohybu na čerstvém vzduchu a nezapomeňte dostatečně pít. Správná hladina vody v těle může ovlivnit nejen naši koncentraci a kreativitu, ale také naši náladu, která se může měnit v závislosti na úrovni hydratace. Ujistěte se, že máte dostatek vody nejen doma, ale berte si ji všude s sebou – na výlety, procházky nebo do práce. Vyberte si láhev, která je kvalitní, udržitelná a designová. Bude vás motivovat k tomu, abyste ji nosili stále a všude s sebou.

Nová jarní skleněná láhev od společnosti waterdrop® má kromě svěžích barev inovativní uzávěr Pull Up a praktické poutko, takže ji nebudete muset schovávat v kabelce. Nová láhev z limitované edice je vyrobena z vysoce kvalitního borosilikátového matného skla, má objem 400 ml a inovativní čtvercový tvar pro snadnou manipulaci. Stačí si vybrat z jarních barev tyrkysové, růžové a olivově zelené. Přidejte motivaci ke správnému pitnému režimu díky stylovému designu.

Skleněná lahev waterdrop ve svěžích jarních barvách má nově uzávěr Pull Up, neoprenový obal a praktický popruh na nošení. Vyrobena je z odolného, bezzápachového borosilikátového matného skla.  Díky širokému hrdlu je snadno omyvatelná K dostání je v jarních barvách – tyrkysové, růžové a olivově zelené, obsah 400 ml.

Cena: 709 Kč

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
364 x [13%]
Aperol spritz
255 x [9%]
Cuba Libre
268 x [9%]
Piňa Colada
255 x [9%]
Daiquiri
259 x [9%]
Margarita
358 x [13%]
Cosmopolitan
275 x [10%]
Mai-Tai
281 x [10%]
Whiskey sour
252 x [9%]
Pisco sour
263 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2830

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru