Princeznovský den ve SPA & Wellness Aquapalace Praha

Načerpejte po zimě energii a dopřejte si hýčkání nejen pro sebe, ale i své dceři. Užijte si společný čas v luxusním prostředí SPA & Wellness Aquapalace Praha. Naše novinka Den pro princezny nabízí nejen čokoládovou masáž, masku i oblíbené lakování nehtů. Akce je určena pro dívky od 4 do 15 let.

Hýčkání pro celou rodinu! Jestli něco baví všechny holčičky bez ohledu na věk, je to čokoláda, hýčkání kosmetickými procedurami a lakování nehtů. Rodiče si mohou užít blahodárnou, relaxační aroma masáž, která jim dodá hluboký relax, uvolnění těla a nabije organismus potřebnou energií. Mezitím se o Vaši dceru budou starat profesionálové celých 45 minut, a tak si i Vaše malá princezna vyzkouší, jaké je to nechat o sebe pečovat.

Správné návyky v péči o tělo pro dívky

Jedním z největších přínosů dívčího SPA je to, že se dívky mohou naučit, jak pečovat o své tělo, mysl, a tak podpořit rozvoj zdravých návyků a zvyků. Vaše dcera si osvojí, jak správně čistit a pečovat o svou pokožku, jak se zklidnit a relaxovat.

Oáza klidu a pohody

Spa & Wellness Aquapalace Praha se nachází v Čestlicích, v prvním patře hlavního vstupu do Aquapalace Praha a nabízí kompletní péči o tělo a pleť. Přijďte si užít příjemnou atmosféru a odpočiňte si od každodenního shonu, životního stresu a načerpejte energii z široké nabídky služeb. Buďte jako v bavlnce a dopřejte si péči od nejlepších odborníků v oboru kosmetiky, pedikúry, manikúry a celotělových masáží. Zažijte vy i Vaše malá princezna dávku odpočinku a hýčkání v luxusním prostředí. Chvíle strávené s vaší dcerou v našem Spa & Wellness Aquapalace Praha se pro vás obě stanou nezapomenutým zážitkem.

Přijďte si užít princeznovský den, více informací naleznete ZDE a rezervace na t: +420 739 341 082, osobně na naší recepci nebo recepcespa@aquapalace.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
366 x [13%]
Aperol spritz
257 x [9%]
Cuba Libre
269 x [9%]
Piňa Colada
257 x [9%]
Daiquiri
260 x [9%]
Margarita
359 x [13%]
Cosmopolitan
276 x [10%]
Mai-Tai
282 x [10%]
Whiskey sour
254 x [9%]
Pisco sour
265 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2845

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru