NEUMA neuMoisture Argan Oil pro zdravě lesklé vlasy nejen po zimě

Vysušené vlasy bez tvaru a lesku je sice to poslední, co bychom si pro svůj účes přáli, po zimě se však nejedná o nic neobvyklého. Poradíme vám, jak dodat svým vlasům novou dávku vitality.

Mráz, déšť, vítr, ale také suchý vzduch ve vytopených místnostech nebo znečištěné městské prostředí. To všechno jsou vlivy, které během zimy značně poškozují naše vlasy. Ty jejich působením bývají dehydratované, elektrizují, špatně se upravují a ztrácí přirozený lesk.

Běžné produkty, jež slibují obnovu, vlasy obvykle ještě více poškodí, neboť obsahují syntetické složky, jako jsou například silikony. Ideální tedy je, oživit povadlý účes pomocí přípravků z čistě přírodních surovin.

„Nejen kvůli suchému vzduchu v místnostech míváme po zimě totálně dehydratované vlasy," vysvětluje Klára Doležalová, technolog společnosti NEUMA a přidává doporučení, které pramení z její osobní zkušenosti: "Nejjednodušší a voňavou cestou, jak vlasům kdykoli snadno dodat hydrataci, je náš osvědčený neuMoisture Argan Oil."

Neuma Argan Oil totiž obsahuje pouze organické složky, které vlasům poskytnou potřebné živiny:

  • Za studena lisovaný arganový olej z Maroka je bohatý na omega mastné kyseliny a také antioxidanty (vitamíny E a F). Díky tomu vlasy bohatě hydratuje, vyživuje a zároveň i posiluje.
  • Výtažky ze zeleného čaje obsahují antioxidanty a také katechiny, jež jsou důležité pro regeneraci vlasů i vlasové pokožky. Krom toho tyto výtažky vlasy hydratují a zanechávají je zdravě lesklé.
  • Extrakt z yerba mate je bohatý na vitamín B, aminokyseliny, zinek a také antioxidanty. Díky tomu dodává vlasům komplexní dávku živin a zanechává je viditelně zdravé.
  • Řebříček obsahuje mnoho důležitých minerálů a vitamínů, například A, C a E, jež jsou zcela nezbytné pro povzbuzení růstu silných a zdravých vlasů. Také pomáhá vlasy chránit před poškozením, lámáním a třepením.
  • Šípkový olej obsahuje mastné kyseliny a vitamíny, které udržují vlasy hydratované, podporují jejich regeneraci a zároveň se podílejí na jejich ochraně.
  • Extrakty z levandule a mandarinky dodávají oleji podmanivou vůni, která provoní celý účes a povznese každou mysl.

NEUMA neuMoisture Argan Oil má zcela jedinečné vlastnosti:

  • Velmi lehké, čiré a nemastné složení.
  • Rychle se vstřebává.
  • Pomáhá s regenerací vlasů i pokožky hlavy.
  • Omezuje poletování vlasů.
  • Přispívá k oživení a posílení vlasů.
  • Dodává vlasům přirozený lesk.
  • Povzbuzuje smysly a zlepšuje náladu.

Výsledkem pravidelného používání Neuma Argan Oil jsou na první pohled zdravé vlasy plné nové síly a přirozeného lesku.

NEUMA neuMoisture Argan Oil, 100 ml: 896 Kč.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
182 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1854

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru