Rostlinné alternativy mléka Body&Future nabízí nejen skvělou chuť, ale mají i nižší uhlíkovou stopu

Rostlinné nápoje už nejsou jen pro vegany a ty, kteří jsou alergičtí na laktózu a mléčné výrobky. Naopak se stávají běžnou součástí jídelníčků mnoha z nás. A není divu. Kvalitní rostlinné alternativy mléka jsou totiž výživné, nabízí různé atraktivní příchutě a můžeme je použít téměř ve všech běžných receptech – od dezertů až po omáčky. Ty od Body&Future se pyšní vysoce kvalitním složením obohaceným o živiny jako je vápník a vitamín D3, které u běžných rostlinných nápojů nejsou vždy standardem. Navíc jsou vyrobené na Slovensku, skvěle chutnají a můžete si vybrat z velkého množství příchutí. Nově jsou také jako jediné na trhu k dostání v unikátním obalu s moderním uzávěrem, který má nižší uhlíkovou stopu.

Atraktivní příchutě kokos, mandle, kakao, sója nebo rýže – zvolte si tu svou nejmilovanější

Rostlinné alternativy mléka od slovenské firmy Body&Future nabízí nejen vysokou kvalitu, skvělou chuť a velké množství příchutí. Benefitem těchto rostlinných nápojů je také složení obohacené o vitamín D3 a vápník. A proč jsou vlastně tyto živiny do rostlinných nápojů Body&Future přidávány? V čem jsou tyto látky pro naše tělo nezbytné? Vitamín D3 nám pomáhá udržovat v kondici náš imunitní systém a může působit preventivně proti vzniku srdečních onemocnění.  Navíc nám pomáhá udržovat naše kosti a zuby zdravé. Vápník se zase stará o to, aby naše zuby a kosti byly správně tvrdé a pevné.

Rostlinné alternativy mléka od Body&Future seženete v několika skvělých příchutích – Cacao, Soya, Coconut, Almond a Rice, takže si vybere úplně každý. Navíc je můžete střídat podle vaší momentální nálady a chutě či receptu. Už jste vyzkoušeli třeba cappuccino s mandlovým nápojem, smoothie s kakaovým nebo třeba moučník z kokosového nápoje?

Nový obal inspirovaný budoucností a přírodou

Není to však jen vysoká kvalita, jedinečné složení, všemi milovaná chuť a lokální výroba, čím se může značka Body&Future pochlubit. Jako první na trhu navíc přichází s ekologičtějším tetrapakovým obalem, který je z 86 % vyroben z obnovitelných zdrojů (dřeva a cukrové třtiny). Při jeho výrobě se také vyprodukuje o 23 % méně CO2 v porovnání s běžným kartonovým obalem, takže má mnohem menší uhlíkovou stopu než klasický obal.

Velkou změnou prošlo i samotné víčko. Nový uzávěr je nově pevně připevněný k obalu a je – stejně jako samotný obal – vyrobený z obnovitelné cukrové třtiny. Kromě toho, že je ekologičtější je navíc pohodlnější a jednodušší na použití, takže se vám s ním bude snáze manipulovat. Je to zkrátka nový uzávěr, který se NEZTRATÍ! Ani z obalu, ani v přírodě.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
191 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1880

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru