Jarní inspirace: bylinky pro očistnou kúru a zdravá střeva

Střeva nejsou jen významnou součástí naší trávicí soustavy. Zásadní vliv mají také na obranyschopnost organismu, a jsou dokonce největším orgánem imunitního systému. Rozhodně si tedy zaslouží podporu. Třeba v podobě přírodních látek, které mají na správné trávení příznivý vliv. Jejich kombinaci přináší bylinné tonikum Salus Zdravá střeva, které oceníte i při jarních očistných kúrách.

Ve složení tekutého přípravku značky Salus, jež na sílu přírody sází už více než sto let, najdete hned pět bylin blahodárně působících na zdravé trávení. Patří k nim máta peprná, zázvor a také artyčok a rozmarýn, které zároveň přispívají ke správné funkci jater a k pročištění. Důležitou součástí originální receptury je koncentrovaný extrakt z kurkumy. Díky němu si v denní dávce přípravku dopřejete až 70 mg cenného kurkuminu. Celkový efekt dotváří jablečno-švestková šťáva, která obsahuje jemnou vlákninu na podporu funkce střev.

Doplněk stravy Salus Zdravá střeva je také zdrojem vitamínu D3 a minerálů. Konkrétně jde o vápník, který přispívá k normální funkci trávicích enzymů, a hořčík, jenž podporuje tvorbu bílkovin v těle. Přípravek je vhodný i pro vegany. Pořídíte ho na www.liftea.cz a ve vybraných prodejnách se zdravou výživou. Doporučená maloobchodní cena činí 359 Kč (250 ml). Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.

Víte, že: V průběhu průměrné délky života 75 let se ve střevě přemění asi 80 tun potravy na živiny a škodliviny? Střevo je tedy vystaveno velkým nárokům.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
182 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1856

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru