Annabelle Minerals přichází s novinkami, které nabízí i v miniaturním provedení

Nová pleťová séra Annabelle Minerals, která byla speciálně vyvinuta pro urychlení regenerace, rozjasnění a vyhlazení pokožky obličeje jsou k dostání i v mini provedení.

Vyzkoušejte tři pokročilá séra Annabelle Minerals pro komplexní péči o pleť. Sada SKIN MUST HAVES je určena k testování, na cesty nebo jako skvělý dárek.

Sada SKIN MUST HAVE obsahuje miniatury o obsahu 3 ml. V lahvičkách s pipetami najdete sérum s vitamínem C Glow Juice, niacinamidové sérum Clarity Juice a retinolové sérum – Repair Juice.

Sada SKIN MUST HAVE – cena 259 Kč

Trojitá odpověď na otázku: "Co vaše pleť potřebuje?". Sada miniatur tří inovativních sér Annabelle Minerals je porcí aktivních látek, které promění vaši pleť. Vyberte si to pravé pro vaši pleť.
GLOW JUICE – sérum s 20 % vitaminu C, kyselinou ferulovou, vitaminem E a quercetinem. Má silné antioxidační vlastnosti a působí proti stárnutí. Obnovuje jas a pružnost pokožky. Posiluje, hydratuje a vyživuje.  Ideální je k rannímu použití.
CLARITY JUICE – sérum s 5 % niacinamidem, acetyl glukosaminem, pupečníkem asijským a bioferment rýže. Posiluje ochrannou bariéru pokožky, redukuje zarudnutí a silně hydratuje. Zklidňuje záněty a snižuje viditelnost kožních pórů. Podporuje regeneraci pokožky, zpomaluje proces stárnutí. Ideální je k večernímu použití.
REPAIR JUICE – sérum s 0,3 % retinolem, výtažky z vojtěšky, protěže a kmenových buněk orchidejí. Obnovuje, vyhlazuje a vyrovnává strukturu pleti. Jemně působící účinné ošetření předcházející stárnutí pleti s jemnou exfoliační schopností. Odstraňuje nedokonalosti a dodává pleti mladistvý vzhled. Ideální je k večernímu použití.
V závislosti na účincích, kterých chcete dosáhnout, můžete použít jedno sérum nebo všechna. Nezapomeňte použít Clarity Juice a Repair Juice ve své večerní péči. Glow Juice používejte ráno a při použití séra s účinnými látkami nezapomínejte na krém s vysokým SPF filtrem.
Zařaďte sérum Annabelle Minerals do své péče o pleť a sledujte, jak se vaše pleť proměňuje.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
355 x [13%]
Aperol spritz
246 x [9%]
Cuba Libre
261 x [10%]
Piňa Colada
246 x [9%]
Daiquiri
252 x [9%]
Margarita
351 x [13%]
Cosmopolitan
267 x [10%]
Mai-Tai
231 x [9%]
Whiskey sour
244 x [9%]
Pisco sour
254 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2707

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru