Tipy na péči o mladou pleť

Je vám kolem dvaceti a zatím péči o pleť nevěnujete velkou pozornost? Je načase to změnit. Pokožka totiž začíná stárnout už dávno předtím, než se projeví první viditelné projevy, jako jsou třeba jemné vrásky. Čím dřív začnete, o to víc si v pozdějším věku poděkujete. Základem je pravidelné čištění a odličování, a to ráno i večer. Nepodceňujete čištění ani v případě, kdy nenosíte make-up. Z pleti je potřeba odstranit nečistoty a pot. Následně je potřeba, dodat pokožce hydrataci. Vybírejte lehčí krémy, které mladou pleť zbytečně nezatíží. Ráno i večer si krém naneste na obličej, krk a dekolt. Nezapomínejte také na pokožku těla. Ideální je namazat celé tělo po večerní sprše, aby mohl krém přes noc působit. Vyzkoušejte některý z našich tipů a pečujte správně i o mladou pleť.

HYALURON Čisticí gel

  • Odstraňuje make-up a nečistoty
  • Čistí, osvěžuje, nevysušuje pokožku
  • Omlazuje
  • Obsahuje kyselinu hyaluronovou a prebiotika
  • S komplexem minerálů, bílkovin a vitamínů
  • Pro všechny typy pleti

ASTRID HYALURON Čisticí pleťový gel na tvář účinně odstraňuje make-up, mastnotu a nečistoty a zanechává pleť důkladně čistou a hladkou. Lehké složení s kyselinou hyaluronovou, obohacené o komplex minerálů, proteinů a vitaminů ji důkladně a zároveň jemně čistí. Pleť potom vypadá plnější i zdravější. Kyselina hyaluronová je známá tím, že intenzivně hydratuje a vypíná pokožku, zatímco komplex minerálů, proteinů a vitaminů pomáhá posilovat přirozenou kožní bariéru a omlazuje ji. Obsažená prebiotika pomáhají udržet rovnováhu kožní flóry a podporují její zdravý vzhled. Pleť je důkladně čistá, hydratovaná, jemnější, omlazená a vypadá plnější*. Vhodné pro všechny typy pleti.

Cena: 119,90 Kč/200 ml

AQUA BIOTIC Denní a noční krém

  • Intenzivní hydratace
  • Zmatňuje pleť
  • S výtažkem ze zeleného čaje
  • S obsahem prebiotik

Každodenní hydratace je nezbytná pro krásnou, zdravě vypadající pleť. Denní a noční krém AQUA BIOTIC pro normální a smíšenou pleť je vaším spojencem pro dokonale hydratovanou, vyváženou, zářivou a zdravě vypadající pleť. Jeho svěží, lehká receptura dodává pleti dlouhodobou hydrataci až na 24 hodin a pomáhá jí vypadat pružnější a vypnutější. Receptura je obohacena o prebioitika, která pomáhají udržovat rovnováhu kožního mikrobiomu a dodávají jí tak přirozený jas, zdravý vzhled a hedvábnou jemnost. Krém je obohacený o extrakt ze zeleného čaje, který je známý antioxidant a účinný pomocník pro stahování pórů, díky čemuž dodává pleti matný a vyhlazený vzhled. Vaše pleť bude krásně hladká, zdravější a přirozeně svěží!

Cena: 99,90 Kč/50 ml

Indulona Original

Indulona Hydratační tělový krém ORIGINAL je obohacený o kyselinu hyaluronovou, která účinně pečuje o pokožku a pomáhá jí udržovat přirozenou úroveň hydratace. Obsažený glycerin podporuje zdravý vzhled pokožky, pomáhá zlepšovat její hydrataci a chrání ji před vnějšími vlivy. Bohatý krém se sametovou texturou zanechává pokožku jemnou, vláčnou a hydratovanou. Poskytuje až 48h hydrataci. Pro všechny typy pokožky. Dermatologicky testováno.

Cena: 129 Kč/250 ml

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
365 x [13%]
Aperol spritz
256 x [9%]
Cuba Libre
268 x [9%]
Piňa Colada
256 x [9%]
Daiquiri
259 x [9%]
Margarita
358 x [13%]
Cosmopolitan
275 x [10%]
Mai-Tai
281 x [10%]
Whiskey sour
252 x [9%]
Pisco sour
264 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2834

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru