Cestujte nalehko s novou kolekcí zavazadel VX TOURING od VICTORINOX!

Victorinox Travel Gear představuje další novinku – cestovní zavazadla, která vás překvapí svou lehkou, a přesto robustní konstrukcí a voděodolnými vlastnostmi. Kufry, batohy a tašky Vx Touring jsou díky kvalitním materiálům schopny obstát těm nejtěžším povětrnostním podmínkám a opotřebení, které vás na cestách může potkat. Hned několik modelů si navíc můžete užít ve dvou stylových barvách: elegantní černé a vášnivě rudé.

„Neustále se snažíme hledat nové kvalitní materiály. Tak tomu bylo i u nové kolekce Vx Touring, která vyniká svou vysokou odolností, moderním stylem a u našich zákazníků si získala body i za lehkou robustní konstrukci a praktické vlastnosti,“ popisuje Carsten Kulcke, produktový ředitel společnosti Travel Gear. Kolekce totiž chytře kombinují pevné materiály s inteligentním designem, díky němuž zavazadla lehce obstojí při nejrůznějších situacích, jako je služební cesta či dobrodružný výlet do přírody.

Příruční zavazadla, velké kufry i skladné batohy poskytují maximální pohodlí. Kompresní popruhy, vyrobené z velmi silného hypalonu, doplňují strategicky umístěné kapsy, díky nimž získáte snadný a rychlý přístup ke všem věcem, které potřebujete mít na cestách po ruce. Novinkou je také prodyšná kapsa na zadní straně zavazadel, ideální pro uskladnění bot nebo mokrého oblečení. Jejich rukojeť, vyrobená z odolného hliníku, lze nastavit do tří různých poloh, v závislosti na vašich preferencích.

 -km-

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
191 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1880

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru