Emirates potvrzuje svůj závazek na podporu cestovního ruchu na Seychelách, Mauriciu a Srí Lance

Letecká společnost Emirates podepsala na veletrhu Arabian Travel Market 2023 v Dubaji memoranda o porozumění se třemi turistickými centrálami, konkrétně s Tourism Seychelles, Tourism Mauriciu Promotion Authority a Sri Lanka Tourism Promotion Bureau. Všechny tři memoranda potvrzují závazek letecké společnosti vůči Seychelám, Mauriciu a Srí Lance a nastiňují společné klíčové iniciativy na podporu obchodu a cestovního ruchu v příslušných zemích.

Seychely  

Emirates létá na Seychely od roku 2005 a trvale přispívá k růstu cestovního ruchu na tamním trhu. Závazek společnosti vůči této destinaci tak nadále pokračuje obnovením desetiletého partnerství na podporu cestovního ruchu a rovněž rozšířením jeho atraktivity v rámci své globální sítě, která čítá více než 140 destinací. Memorandum o porozumění podepsali Ahmed Khoory, senior viceprezident společnosti Emirates pro obchod v Západní Asii a Indickém oceánu, a Sherin Francis, hlavní tajemnice oddělení cestovního ruchu, Tourism Seychelles, za přítomnosti Adnana Kazima, obchodního ředitele Emirates.

Memorandum popisuje aktivity na podporu incomingového turismu, včetně obchodních veletrhů, organizace poznávacích cest, výstav a workshopů. Emirates rovněž podpoří program Lospitalite Lafyerte Sesel oddělení Tourism Seychelles, který oceňuje nejlepší provozovatele a jednotlivce za exkluzívní standardy služeb.

Aerolinka v současné době provozuje na Seychely dva lety denně. Společnost byla také první mezinárodní leteckou společností, která v srpnu 2020 obnovila osobní přepravu do této destinace, tedy v době, kdy se země otevřela mezinárodním turistům.

Mauricius

Nejnovější dohoda Emirates, která již dvacet let provozuje lety na Mauricius a deset let spolupracuje s Mauritius Tourism Promotion Authority (MTPA), zahrnuje iniciativy zaměřené na podporu místního cestovního ruchu a obchodu.

Memorandum o porozumění podepsali Ahmed Khoory, senior viceprezident společnosti Emirates pro obchod v Západní Asii a Indickém oceánu, a pan Arvind Bundhun, ředitel MTPA, za přítomnosti Adnana Kazima, obchodního ředitele společnosti Emirates.

Obnovené partnerství umožní letecké společnosti propagovat tuto destinaci prostřednictvím své sítě cestovních agentů na klíčových trzích a navrhovat speciální balíčky pro zákazníky z různých segmentů. Emirates bude navíc spolupracovat na společných poznávacích cestách, jejichž cílem bude zvýšit povědomí o této destinaci mezi turisty na klíčových trzích.

Mauricius nadále zůstává pro Emirates jednou z klíčových destinací. Minulý rok aerolinka oslavila 20 let od zahájení letového provozu do této destinace. Od roku 2002 přepravila na trase Dubaj-Mauricius více než 6,5 milionu cestujících. V současné době Emirates zajišťuje na Mauricius dva přímé lety na palubě vlajkové lodi A380.

Srí Lanka

Na základě nové dohody se Emirates zavázala k obnovení podpory cestovního ruchu na Srí Lance. Memorandum popisuje řadu iniciativ zaměřených na podporu a oživení cestovního ruchu a obchodních aktivit v této zemi. Dohoda je součástí dlouhodobého závazku Emirates vůči této destinaci, který trvá již 37 let.

Dohodu podepsali Ahmed Khoory, senior viceprezident společnosti Emirates pro obchod v Západní Asii a Indickém oceánu, a K.P.P. Siriwardana, výkonný ředitel Tourism Promotion Bureau na Srí Lance, za přítomnosti Adnana Kazima, obchodního ředitele společnosti Emirates.

Nově podepsané memorandum o porozumění stvrzuje prohloubení strategické spolupráce mezi společnostmi Emirates a Sri Lanka Tourism. Dohoda podrobně popisuje společné iniciativy a možnosti spolupráce, včetně rozvoje programů na podporu cestovního ruchu a představení destinace zákazníkům v rámci letecké sítě Emirates. Do propagace Srí Lanky Emirates zapojí také svou síť agentů na klíčových trzích, pro nové i stávající cestovatele vytvoří speciální balíček na míru, a kromě toho bude aerolinka spolupracovat na organizaci poznávacích cest s cílem zvýšit povědomí o rozmanitých nabídkách této destinace.

Emirates zahájila lety na Srí Lanku v roce 1986 a od té doby na této trase přepravila více než 11 milionů cestujících. Aerolinka v současné době provozuje dva přímé lety denně do Kolomba a další denní linku přes Male. Je také jediným mezinárodním dopravcem, který v této zemi provozuje lety ve First Class.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
342 x [13%]
Aperol spritz
232 x [9%]
Cuba Libre
248 x [10%]
Piňa Colada
234 x [9%]
Daiquiri
236 x [9%]
Margarita
338 x [13%]
Cosmopolitan
252 x [10%]
Mai-Tai
217 x [8%]
Whiskey sour
231 x [9%]
Pisco sour
241 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2571

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru