Harley-Davidson oznamuje příchod nových modelů CVO™

Již od roku 1999 představují motocykly Harley-Davidson Custom Vehicle Operations™ (CVO™) ambiciózní kolekci motocyklů v limitovaných sériích, které se vyznačují dokonalým stylem, designem, řemeslným zpracováním a důrazem na detail, ale také špičkovým výkonem. V průběhu desetiletí konstruktéři a designéři Harley-Davidson tyto motocykly vyvíjeli, zaváděli další a další vylepšení pro ještě lepší zážitek z jízdy, a zároveň pečlivě respektovali jejich dědictví a oblibu u fanoušků po celém světě.  

Společnost Harley-Davidson dnes oznamuje příchod dvou nových modelů CVO pro rok 2023 s exkluzivním a výrazně přepracovaným designem, pokročilou technologií a dynamickým výkonem. Podrobné informace budou oznámeny 7. června 2023 při oficiální premiéře nových modelů CVO Street Glide® a CVO Road Glide® pro rok 2023. Další informace najdete na webu www.h-d.com/ourfutureisreal.

„S uvedením nových modelů CVO Street Glide a CVO Road Glide jsme zcela nově zpracovali dva z nejikoničtějších motocyklů Harley-Davidson a nově tak definovali hranice CVO,“ řekl Jochen Zeitz, předseda představenstva, prezident a generální ředitel společnosti Harley-Davidson. „Tím, že jsme tyto dva modely od základu předělali, zahajujeme novou éru inovací, designu, techniky a technologií a zároveň rozšiřujeme definici Harley-Davidson CVO a posouváme tak zážitek z motocyklů Grand American Touring na novou úroveň. Nové modely CVO Street Glide
a CVO Road Glide boří zažité představy a nastavují novou laťku pro vrcholné zážitky z jízdy ve stylu Harley-Davidson.“

„Tyto zcela nové modely, a designy se zřetelným stylem Harley-Davidson, se vyznačují jasnou a dynamickou linií od předních blatníků až po sedlové brašny,“ komentoval design nových motocyklů Brad Richards, viceprezident pro design a kreativní ředitel společnosti Harley-Davidson. „Design těchto modelů CVO™ Street Glide® a CVO™ Road Glide® přináší výraznější vizuální posun než jakákoli předchozí generace a je revolučním pojetím historického umění evoluce. Stejně jako všechny motocykly Harley-Davidson® mají i tyto nové modely za úkol navozovat pocit nadčasové touhy.“

Harley-Davidson CVO™ Street Glide® 2023

Nová kapotáž Batwing modelu 2023 CVO™ Street Glide® má moderní a aerodynamičtější tvar s více vyklenutým čelním štítem. Výřezy pod světlometem jsou nyní výraznější a směrovky jsou integrované do kapotáže. Ikonický tvar „T“ kapotáže Batwing zůstal zachován, silueta a grafické obrysy jsou ale modernizované a mají novou povrchovou úpravu. Nová kapotáž designově ladí s palivovou nádrží, bočními kryty a sedlovými brašnami. Světlomet ve tvaru „omega“ dává jasně najevo, že jde o nástupce předchozího modelu. Směrovky jsou integrované do prvků levého a pravého světla.

Harley-Davidson CVO™ Road Glide® 2023

Úplně nová kapotáž modelu CVO™ Road Glide® představuje agresivní aktualizaci „žraločího“ designu modelu MY22 a je integrovaná s palivovou nádrží, bočními kryty
a sedlovými brašnami. Jediný LED světlomet má široký, horizontální tvar, přesto působí dojmem dvou světel, což připomíná klíčový prvek všech předchozích kapotáží modelu Road Glide®. Směrovky jsou integrované do vnějších částí světla.

Oba modely obsahují:

  • Dramaticky inovovanou vizuální podobu
  • Nový motor Milwaukee-Eight® VVT 121
  • Zcela nové odpružení
  • Zcela nový infotainment
  • Dvě barevné kombinace

Další podrobnosti budou oznámeny 7. června 2023. Další informace naleznete na adrese www.h-d.com/ourfutureisreal.

Harley-Davidson usiluje o nekonečnou cestu za dobrodružstvím a svobodu v duši. Na webu H-D.com najdete další informace o kompletní řadě motocyklů Harley-Davidson® Grand American Touring, Sport, Adventure Touring, Cruiser a Trike pro rok 2023, ojetých motocyklech Harley-Davidson Certified™, originálních dílech a příslušenství Harley-Davidson®, výbavě Harley-Davidson® MotorClothes® a finančních službách Harley-Davidson.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
183 x [10%]
Daiquiri
184 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
183 x [10%]
Pisco sour
190 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1860

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru