Beauty Energy: Dokonalá pleť je odrazem harmonie těla

„Dokonalost je odrazem harmonie, jednotlivé nedokonalosti jsou signálem vychýlení biologické rovnováhy.“ Takové je motto řady pleťových krémů Beauty Energy, které vychází z poznatků o bylinách, tradiční čínské medicíny i fytoterapie, aromaterapie nebo biorezonance.

Život je založen na proudění energie, která je v neustálém pohybu a projevuje se v nejrůznějších podobách neboli elementech. Jedná se o klasickou symboliku pěti elementů: kov, dřevo, vodu, zemi a oheň. Všechny preparáty z Pentragramu®  jsou založeny na principech bioinformační terapie, vzájemně se doplňují a pomáhají vytvořit v těle dokonalou harmonii tak, aby se tělo mohlo skutečně zregenerovat.

Jak to všechno funguje?

Biorezonance je založená na teorii, že každá buňka nebo látka (tedy třeba bylinný výtažek) má svoji frekvenci a vytváří své vlastní elektromagnetické vlnění, které se dá změřit a využít jej tak v medicíně nebo třeba kosmetice. Správně připravené preparáty – tedy třeba jako ty od Energy – tak díky těmto frekvencím pomáhají harmonizovat a díky tomu i ozdravovat a zkrášlovat lidské tělo.

Fytoterapie  je úplně jednoduše řešeno bylinkářství. Komplexní znalost bylin a jejich účinku na lidský organismus samostatně i v kombinaci s jinými je ale hodna celoživotního studia.

Aromaterapie v doslovném překladu znamená léčbu vůněmi. Ty pomáhají stimulovat lidskou mysl a nálady a dopracovat se tak k vnitřní harmonii a klidu. A ten, jak známo, má celkově pozitivní vliv i na fyzické zdraví.

Tradiční čínská medicína je známá svým holistickým přístupem, tedy že kromě fyziologických příčin nemoci uznává jako rovnocenný i její psychologický rozměr. Jejím základem – kromě mnoha jiných aspektů – je i učení o pěti elementech.

Regenerace nejen v pěti krémech

Pentagram® je tvořen pěticí bylinných extraktů, přičemž každý z nich je přiřazen k jednomu z pěti elementů. Tělo je ale třeba regenerovat nejen vnitřně pomocí bylinných kapek, ale i z vnějšku. Každý extrakt proto k sobě má do páru také krém. Z dlouholetých zkušeností s jejich výrobou a zkušenostmi spokojených zákazníků a terapeutů pak vznikla zbrusu nová řada krémů Beauty Energy. Pentagramové krémy obsahují 50 % bylinného extraktu a další ochranné a vyživující látky. Obsahují také třetihorní termální vodu, humáty (rašelinné výtažky) a výtažky ze vzácných pryskyřic jako je myrha nebo kadidlo. Snadno pronikají hluboko pod pokožku a díky energetickým drahám se tak jejich pozitivní účinky snadno dostanou i k samotným orgánům.

Krása plná energie

Stejně jako všechny ostatní přípravky od Energy, i řada Beauty Energy je vyrobena v maximální přírodní míře. Byliny pochází převážně z volného sběru nebo ekologického hospodářství a značka Energy si zakládá na tom, že je neodebírá od anonymních dodavatelů. Odpovědně používají pouze nejvybranější, nejčistší a nejúčinnější dostupné účinné látky tak, abych se udržela naprostá výjimečnost výrobků. Spolu s dodavateli a pěstiteli potřebných bylin a dalších ingrediencí se snaží zajistit respekt k přirozeným biorytmům rostlin, jejich čistotu i energetickou hodnotu. V žádném z výrobků nenajdete parabeny, syntetická barviva ani vůně, minerální oleje, jakékoliv ropné deriváty, geneticky modifikované organismy, chemické UV filtry ani SLS.

Na rozdíl od klasické konvenční kosmetiky, která se snaží nežádoucí jevy na naší pleti zamaskovat, přírodní krémy a extrakty od Energy hledají příčinu a tu se snaží odstranit. Díky svému skvělému složení bez syntetických přísad do těla snadno pronikají a jejich efekt je tak skutečně dlouhodobý.

Visage oil - přírodní odličovací olej

Spolu s Visage water se jedná o jedinečnou kombinaci péče o vaši pleť. Visage oil jemně očistí pleť, odstraní nečistoty, nadbytečný maz i bakterie a pleť zanechá perfektně čistou. Snadno se používá a je snadno si poradí i s voděodolným make-upem či řasenkou. Obsahuje pouze komplex olejů, esencí a protektinový extrakt. Právě ten je původcem jeho jedinečnosti: Protektin je tvořen komplexem bylin sestavených dle principů tradiční čínské medicíny, které působí na orgánový okruh jater a žlučníku. Zajišťuje tak dokonalou očistu a neutralizaci toxinů. Na odlíčení y vyčištění pleti stačí namočit odličovací tampony do vody a kápnout na ně 2 kapky Visage oil.

100 ml / 364 Kč

Visage water - tonizační a regenerační pleťová voda

Hydrolát neboli květová voda vzniká parovodní destilací rostlinného materiálu. Kromě hydrolátu vzniká ještě esenciální olej – oba produkty mají stejné účinky, hydrolát je ale mnohem jemnější. Hydroláty jsou nejcennější pleťové vody. Ten z damašské růže pokožku čistí, osvěžuje, zchlazuje a hydratuje a také vyživuje řasy. V této jemné pleťové vodě se doplňuje s třetihorní termální vodou z Podhájske, která je plná zemské energie. Vaši pleť vyčistí, tonizuje, regeneruje a dodá jí svěžest a vitalitu. Obsahuje pouze přírodní parfém ze vzácných esencí geránia a okvětních lístků růže v aromaterapeutickém množství. Doporučujeme používat na dočištění po odlíčení olejem Visage oil a v kombinaci pleťovými pěsticími krémy z řady Renove.

150 ml / 338 Kč

Cytovital renove - vyhlazující přírodní pleťový krém s vůní santalového dřeva

Krém Cytovital renove je vhodný pro péči o zralou pleť, která má sklony k tvorbě vrásek. Díky Cytovitalu renove se zlepší obnova dermálních buněk, zlepší se elasticita pokožky a tím i podpoří mladistvý vzhled, pomáhá eliminovat pigmentové skvrny. Je vhodný jako denní i noční krém. Obsahuje mimořádně vysoký podíl účinných látek, třetihorní termální vodu a nejkvalitnější rostlinné oleje. Přírodní parfém je složený ze vzácných aromaterapeutických esencí. Sladkost jeho vůně, tedy zejména santalového dřeva a vanilky, vás doslova obejme a starosti působící vrásky hodíte za hlavu.

50 ml / 516 KČ

Ruticelit renove - přírodní pleťový krém s botoxovým efektem a vůní damašské růže

Ruticelit Renove je vhodný pro všechny typy pleti. Jeho unikátní složení zpevňuje a posiluje pružnost cév v podkoží, podporuje mikrocirkulaci, pokožku samotnou změkčuje a zvláčňuje. Pokud máte kuperózní pleť (tvoří se vám drobné červené žilky), je pro vás Ruticelit Renove ta pravá volba! Používat ho můžete jako denní i noční krém. V jeho složení najdete třetihorní termální vodu, rostlinné oleje nejvyšší kvality a přírodní parfém složený z aromaterapeutických esencí.

50 ml / 516 Kč

Protektin renove - přírodní čistící pleťový krém s vůní citrusů

Máte problematickou, smíšenou nebo mastnou pleť? Krém Protektin renove velmi účinně zahojí zánětlivá místa, zklidní ekzematická ložiska a je skvělý i k ošetření pigmentových skvrn. Hodí se i pro léčbu aknetické pleti – jeho složení pokožku vyčistí, ale nevysuší a naopak ji zvláční, zjemní a problematické rozšířené póry účinně stáhne. Přirozeně zneutralizuje toxiny a hodí se tak i k potírání oteklých míst. Stejně jako další výrobky z řady Beauty Energy obsahuje třetihorní termální vodu z Podhájske, pouze ty nejkvalitnější rostlinné oleje a vzácné aromaterapeutické esence.

50 ml / 516 Kč

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
365 x [13%]
Aperol spritz
256 x [9%]
Cuba Libre
268 x [9%]
Piňa Colada
256 x [9%]
Daiquiri
259 x [9%]
Margarita
359 x [13%]
Cosmopolitan
275 x [10%]
Mai-Tai
281 x [10%]
Whiskey sour
253 x [9%]
Pisco sour
264 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2836

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru