A je tu opět volání moře

Věděli jste, že při pohledu na moře dochází u mnoha z nás k aktivaci mozkového centra nucleus accumbens, které stojí za vyvoláním příjemných prožitků? Abyste si tento pocit uchovali co možná nejdéle, obklopte se společníky Potten & Pannen – Staněk, jež vás přenesou do vzpomínek na poslední letní dovolenou u moře a budete se díky nim těšit na tu příští...

Villeroy & Boch, kolekce Perlemor

Nová kolekce prémiového porcelánu Perlemor od německé společnosti Villeroy & Boch na první pohled evokuje písečnou pláž zalitou horkým letním sluncem. Nádobí v jemných pastelových tónech má díky aplikaci reaktivní glazury různou barevnost, a tak je každý kousek zaručeným originálem. Součástí sady jsou jídelní talíře, šálek na kávu, dekorativní svícen i kameninová váza, které pořídíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz od 280 Kč.

Nordic Ware, Forma Mořské motivy, plát s 23 formičkami, 1,5 cup, karamelová

Připomeňte si krásu letní dovolené s formou od americké značky Nordic Ware. Plát se 23 formičkami ve tvaru mořských koníků, hvězdic a mušlí je vyroben z masivního litého hliníku, jenž perfektně vede teplo. Bábovičky jsou jako stvořené pro dětské letní oslavy, narozeniny nebo jiné výjimečné události. Upečete v nich jak sladké, tak i slané dezerty. K dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 1 499 Kč.

Mason Cash, servírovací talíř Nautical Mušle, 20 x 41 cm

Servírovací talíř z tradiční kameniny Mason Cash z kolekce Nautical dokonale kopíruje tvar lastury ústřice a stane se tak ozdobou každého prostřeného stolu. Ideální k podávání sladkých i slaných pokrmů, nejlépe na něm však budou vypadat právě mořské plody či ryby. Britská kamenina je vysoce kvalitní přírodní materiál s dlouhou životností, jenž je odolný vůči poškrábání či prasknutí. Talíř o rozměru 20 × 41 cm v námořnické modré i světle šedé variantě najdete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz od 759 Kč.

Fota ke stažení :  https://drive.google.com/drive/folders/1oLYJtckAK7HAEkdgw9hNqblwCY1Oo2xc

 

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
352 x [13%]
Aperol spritz
244 x [9%]
Cuba Libre
258 x [10%]
Piňa Colada
244 x [9%]
Daiquiri
249 x [9%]
Margarita
348 x [13%]
Cosmopolitan
265 x [10%]
Mai-Tai
229 x [9%]
Whiskey sour
242 x [9%]
Pisco sour
252 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2683

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru