Zpěvačka Nelly je plnoletá

Krásné zpěvačka a herečka Nelly Řehořová se už musela vzdát dětských střevíčků, došla totiž na práh dospělosti. Přátelé, spolužáci a kamarádi z divadla pro ni připravili neformální, tajnou oslavu pod širým nebem, o které neměla ani potuchy. Všichni přáli Nelly štěstí, zdraví, pěkné písničky a gratulace nebraly konce. A došlo i na vzpomínky.

A jak třeba oslavila své osmnáctiny herečka Ivana Jirešová, která s Nelly hraje v muzikálu Kvítek mandragory? „Moje oslava osmnáctin nebyla takhle krásná a romantická. My jsme mocně zapařili, přijela jsem domů až někdy ráno a kocovinu jsem šla rozchodit do lesa. Tu osmnáctku jsem vůbecnepovažovala za přelomovou, protože jsem dospěla až tak o deset let později. Mojí dceři bude 18 za tři roky a už se nemůže dočkat. Chce si dělat, co chce, ale než to nastane, musí poslouchat,“ smála se herečka a popřála Nelly, aby si užila svoji osmnáctku plnými doušky a byla šťastná.

Lamač ženských srdcí, herec Honza Kopečný, strávil svůj velký narozeninový den v divadle. „V osmnácti jsem hrál v divadle Romea a v den narozenin jsme měli premiéru. Zažiljsmetenkrát dvojí potlesk, jeden za premiéru a druhý za narozeniny. Ale ta správná oslava proběhla až s kluky na vodě. To už jsme konečně mohli pít i alkohol, tak to bylo velké. Hned bych čas vrátil zpátky, protože čím víc se od osmnáctin vzdaluji, tím mám víc povinností a starostí,“ tak trošku si postěžoval muzikálový herec.

Popřát Nelly Řehořové k jejím 18. narozeninám přišel i zpěvák Josef Laufer, který v srpnu oslaví osmdesátku. „Pamatuji se, že jsem byl tenkrát s Petrem Hapkou v Alfě. Mámě jsem slíbil, že budu do půlnoci doma, ale přišel jsem až ve dvě ráno. Máma si na mne počkala a osmnáct, neosmnáct, chytil jsem jí hned mezi dveřmi. Jinak jsem si to moc neužil, protože jsem šel k odvodu a hned pak na vojnu. Tak to tenkrát chodilo,“ vzpomínal Josef Laufer a dodal: „do osmnáctin bych vrátit nechtěl, mně by úplně stačila šedesátka, to bych byl spokojený. Ale Nelly samozřejmě přeji, ať si ten krásný věk užije ve zdraví a se vším všudy.“

Oslavenkyně Nelly Řehořová byla oslavou na Střeleckém ostrově nadšená. „Bezelstně jsem odjela ze školy do Prahy a najednou mi bylo oznámeno, že začíná moje narozeninová party. V obchodě jsme si mohla vybrat šaty, kamarádka mě nalíčila, pak přišla večeře a plavba lodí. Myslela jsme si, že už je to závěr a nyní taková party na Střeláku. Vůbec jsem to nečekala,“ rozjařeně popisovala Nelly svůj velký den.

Mezi gratulanty se objevil také Petr Ryšavý, Jindra Žampa, Filip Antonio, Štěpán Tuček, David Novotný a další přátelé a kamarádi. 

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
345 x [13%]
Aperol spritz
237 x [9%]
Cuba Libre
252 x [10%]
Piňa Colada
239 x [9%]
Daiquiri
242 x [9%]
Margarita
342 x [13%]
Cosmopolitan
257 x [10%]
Mai-Tai
222 x [8%]
Whiskey sour
236 x [9%]
Pisco sour
245 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2617

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru