HANNAH EPO Survival – soutěž, při které si závodníci jedou, kam chtějí

Skalní lezení, kros, orientační běh, horská kola, kánoe, bloskros, slanění a další outdoorové disciplíny čekají na závodníky Hannah EPO Survivalu 2023. Ten startuje 20. května tradičně ve 3 hodiny ráno, tentokrát z Kempu Chabařovice u Ústí nad Labem.

Jde o přírodní víceboj dvojic, největší závod svého druhu v České republice. Základem je turistická mapa s vyznačenými kontrolami a 13 disciplínami, které během 13hodinového limitu prověří nejen sportovní všestrannost účastníků, ale i sílu ducha. Hannah EPO Survival je unikátní i tím, že si jeho trasu týmy plánují sami. Je na nich, které kontroly a disciplíny navštíví. Samozřejmě ale platí jednoduché pravidlo „čím více disciplín a kontrol, tím více bodů“ a větší šance na lepší umístění. Závod je díky své variabilitě vhodný jak pro výkonnostní sportovce, tak nadšené hobbíky.

Letos se uskuteční již 11. ročník této akce pro všechny nadšené outdooristy.

Pokud máte chuť vyzkoušet, kde leží vaše limity, ještě stále můžete zaregistrovat svůj tým. Stačí se podívat na Facebook nebo na www.eposurvival.cz. Přihlásit se můžete v kategoriích dvojice muž-ženy, muž-muž, žena-žena, 100+ dvojice se součtem nad 100 let.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru