Česká značka šperků Du Coeur oslavuje Den Matek s novou kolekcí “Me & mini me”

Inspirací pro kolekci “Me & Mini Me” byl nápad syna designérky Jáchyma, který si přál stejný řetízek, jako má jeho máma. Novinky vychází z Du Coeur bestsellerů, jsou minimalistické a přichází ve třech variantách - s perlou, s kamenem, nebo bez perly a kamene. Jsou vyrobeny ze stříbra AG 925 či pozlaceného stříbra.

Dětské šperky jsou zmenšené a zjemněné verze dospělých vzorů. Pouze u náhrdelníku Esprit de Garde Petite jsou řetízky lehce zesílené. Kolekce kromě náhrdelníků má nově také náramky na nylonové šňůrce, kde se dá velikost upravit pomocí posuvných uzlů. Náramky jsou ve dvou velikostech, a tak jsou vhodné i pro ty nejmenší děti. Zároveň jsou provázky v neutrálních barvách a je možné náramky nabídnout i tatínkům, a tak může mít symbolický šperk celá rodina. Dále jsou v kolekci náhrdelníky s personalizovanými medailonky, nebo náušnice ve velikosti Me & Mini Me, kam je možné vyrazit monogram

Deux - je to její první perla, která ji může doprovázet navěky. Perla je vhodná pro každou věkovou kategorii. Perly jsou vnímány jako symbol nevinnosti, čistoty a dokonalosti - právě tak každá matka vidí své dítě, zároveň jsou perly symbolem lásky a emocionálního spojení. Typ deux v sobě nese symboliku dvou spřízněných duší. Connexion - dva spojené kruhy, symbolika propojení. Esprit de garde - název znamená strážný duch a je jasné, že každý dospělý i každé dítě svého strážného ducha potřebuje. Šperk je složen z křišťálu nebo černého onyxu.

Celá kolekce je dostupná na e-shopu. Do 14.5. běží 20% sleva na produkty s kódem MAMINKA.

Již 25.5. Vás srdečně zveme na pre-summer Pop - Up přímo v obchodě Du Coeur, na adrese: Myslíkova 1922/9, 110 00 Nové Město. Kromě stálých kolekcí & nové kolekce “Me & Mini Me”, také můžete očekávat představení novinky ve spolupráci s českou módní designérkou Terezou Rosalii Kladošovou. Budeme se na vás těšit v čase od 16:00 do 22:00 s pre-summer drinkem, hudbou & přátelskou atmosférou.

Foto: Lucie Desmond

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
191 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1880

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru