Ahoj námořníci a námořnice, je tu léto

Námořnický styl je evergreen, který nás provází každou jarní i letní sezónu. Letos má tento styl opět vícero podob. Jeho základem je bílá (případně krémová), modrá a červená barva, a to buď na jednobarevných basic kouscích, nebo v podobě proužků či námořnických vzorů, jako jsou kormidla či kotvy.

Ikonickým námořnickým kouskem je bezpochyby pruhované tričko, které je možné nosit na nespočet způsobů. Pro teplé dny jsou jako stvořené lehké proužkované šaty. Letos jsou trendem hlavně košilové v „áčkovém“ střihu, které v pase krásně zvýrazní siluetu a zamaskují širší boky a stehna.

Investicí, která se vám vyplatí i do budoucna, jsou námořnické kousky z přírodních materiálů, například ze lnu. Chladivou a vzdušnou lněnou košili či šortky během horkých letních dnů i na dovolené u moře rozhodně oceníte.

Kromě klasických pruhovaných a jednobarevných triček a košil v námořnickém stylu se nosí také topy ve zkrácené délce se zavazováním, které vypadají skvěle k šortkám s vysokým pasem, nebo také bavlněné topy zdobené výšivkou.

Nezapomeňte ani na správné módní doplňky, které vyšperkují váš námořnický outfit. Samozřejmostí je také stylově sladěná obuv – bílé tenisky, modré espadrilky, sandály či pantofle.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
183 x [10%]
Daiquiri
184 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
183 x [10%]
Pisco sour
190 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1860

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru