Objevte i vy MAMA’s Garden Bar!

Fandíte sportovním přenosům a ještě jste neobjevili MAMA’s Garden Bar? Tak to je velká chyba! Mama Prague je pro vás ideálním místem. Sledovat sport na velkých obrazovkách se spoustou stejně naladěných nadšenců je prostě požitek. Přijďte s kamarády a zapojte se aktivně do svého vlastního života. Utkejte se v kulečníku nebo fotbálku se svými kamarády, buďte prostě cool. K tomu si můžete dát tankové pivo a nějaký dobrý snack, který do sport baru patří, jako burgera, kuřecí křidélka nebo hot doga a věřte, že vám nebude nic chybět. Pokud jste nenapravitelný milovníkem českých hospodských dobrot, máme pro vás hovězí tatarák, nakládaný hermelín a utopence! Na pípě je tankový Staropramen a nabídka alkoholických a nealko nápojů je téměř nekonečná.

Jste na cestě ze Stromovky a máte sebou unavené či rozdováděné děti nebo vašeho čtyřnohého kamaráda? Nevadí. Stavte se a udělejte si pohodičku s drinkem a děti si nechte hrát na hřišti, který k baru patří. Pro pejsky je k dispozici speciální samoobslužný bar. Vysokorychlostní bezplatná Wi-Fi je samozřejmostí. MAMA’s Garden Bar je skvělé místo k jídlu, pití, tanci, večírkům i oslavám, ale pokud zrovna máte chuť na velkou večeři, pak zamiřte do MAMA restaurace.

MAMA’s Garden Bar má otevřeno každý den, v týdnu of 15:00 do 01:00 a o víkendu od 12:00 do 01:00. Máme pro vás připravených 7 velkých obrazovek s nejrůznějšími sporty od fotbalu a hokeje až po ragby, kriket, Moto GP, Formule 1 a mnohem více. Důležité sportovní utkání nebo události můžete sledovat na velkém projekčním plátnu.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
198 x [11%]
Aperol spritz
184 x [10%]
Cuba Libre
190 x [10%]
Piňa Colada
184 x [10%]
Daiquiri
185 x [10%]
Margarita
187 x [10%]
Cosmopolitan
201 x [11%]
Mai-Tai
166 x [9%]
Whiskey sour
184 x [10%]
Pisco sour
191 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1870

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru