Dolce Vita Le Murrine, to jsou novinky z Itálie

Inovativní design, paleta barev, elegance a luxus, to vše spojuje novinky italské značky Guzzini. Kolekce Dolce Vita je divokou kartou udržitelného bioplastu. Za obdivuhodným designem je unikátní tříbarevná technologie, která stojí za jedinečností kolekce Le Murrine.

Dolce Vita

Styl, inovace a ekologická udržitelnost se setkávají v jedinečné kolekci Dolce Vita, která je oslavou přirozené elegance proslulého italského životního stylu. Proto nechybí ani hravé, zářivé barvy, ladné křivky a nadčasový design.

Vyrobeno z bioplastu, který záměrně a s noblesou evokuje sklo

Skutečná udržitelnost celé kolekce stojí na inovativním bioplastu. Jedná se o obnovitelný, nefosilní organický materiál, na jehož výrobu byl použit rostlinný odpad. Běžné plasty jsou vyráběny z ropy, což je také rostlinný odpad, ale jeho proměna v černé zlato trvala milióny let. Není nutné plýtvat bohatstvím naší planety, jde to i jinak.

Le Murrine

Kolekce Le Murrine je poctou benátskému sklářskému umění. Každý kousek této kolekce je stylovým mistrovským dílem vytvořeným talentovanými designéry. Nádherné evokace původního materiálu a vznešené barevné kombinace vnesou do každého interiéru kousek Benátek. Design kolekce nestojí na tvaru, podstatou je samotná hmota a její zpracování. Díky transparentnímu akrylovému materiálu, tolik podobnému sklu, bylo možné vytvořit efektní průsvity, které jsou zásadním prvkem celé kolekce. Umožňují vidět obsah, ale také promítnou na váš stůl hravý příběh světel a barevných odrazů.

Tradiční tvar vyrobený špičkovou technologií.

Při výrobě této kolekce byla použita exkluzivní tříbarevná technologie Guzzini 3 Color Tech. Každý kus tak obsahuje 3 vrstvy akrylového materiálu různé barvy, takže vzniká jedinečný design se zdánlivými otvory. Misky dírkované nejsou, jde o optický klam díky transparentnímu materiálu.

https://www.ignazrosler.cz/novinky-guzzini/
prodejna IGNAZ RÖSLER, 28. října 10, Praha 1

Podzim s F&F

Celebration BOX

BLOG/ČEK

„Nikdy svůj život nezměníte, když se necítíte dobře, tedy myšleno k lepšímu. A tak se ho snažte trvale zlepšovat, abyste ho mohli změnit.“

Lenka Žáčková

Anketa

Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?

Restaurace
171 x [10%]
Hospoda/hostinec
158 x [10%]
Pivnice
173 x [10%]
Vinárna
154 x [9%]
Kavárna
173 x [10%]
Čajovna
156 x [9%]
Bar
170 x [10%]
Bistro
168 x [10%]
Rychlé občerstvení
177 x [11%]
Cukrárna
157 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1657

Biorythme

PETER BENCE

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru