Dolce Vita Le Murrine, to jsou novinky z Itálie

Inovativní design, paleta barev, elegance a luxus, to vše spojuje novinky italské značky Guzzini. Kolekce Dolce Vita je divokou kartou udržitelného bioplastu. Za obdivuhodným designem je unikátní tříbarevná technologie, která stojí za jedinečností kolekce Le Murrine.

Dolce Vita

Styl, inovace a ekologická udržitelnost se setkávají v jedinečné kolekci Dolce Vita, která je oslavou přirozené elegance proslulého italského životního stylu. Proto nechybí ani hravé, zářivé barvy, ladné křivky a nadčasový design.

Vyrobeno z bioplastu, který záměrně a s noblesou evokuje sklo

Skutečná udržitelnost celé kolekce stojí na inovativním bioplastu. Jedná se o obnovitelný, nefosilní organický materiál, na jehož výrobu byl použit rostlinný odpad. Běžné plasty jsou vyráběny z ropy, což je také rostlinný odpad, ale jeho proměna v černé zlato trvala milióny let. Není nutné plýtvat bohatstvím naší planety, jde to i jinak.

Le Murrine

Kolekce Le Murrine je poctou benátskému sklářskému umění. Každý kousek této kolekce je stylovým mistrovským dílem vytvořeným talentovanými designéry. Nádherné evokace původního materiálu a vznešené barevné kombinace vnesou do každého interiéru kousek Benátek. Design kolekce nestojí na tvaru, podstatou je samotná hmota a její zpracování. Díky transparentnímu akrylovému materiálu, tolik podobnému sklu, bylo možné vytvořit efektní průsvity, které jsou zásadním prvkem celé kolekce. Umožňují vidět obsah, ale také promítnou na váš stůl hravý příběh světel a barevných odrazů.

Tradiční tvar vyrobený špičkovou technologií.

Při výrobě této kolekce byla použita exkluzivní tříbarevná technologie Guzzini 3 Color Tech. Každý kus tak obsahuje 3 vrstvy akrylového materiálu různé barvy, takže vzniká jedinečný design se zdánlivými otvory. Misky dírkované nejsou, jde o optický klam díky transparentnímu materiálu.

https://www.ignazrosler.cz/novinky-guzzini/
prodejna IGNAZ RÖSLER, 28. října 10, Praha 1

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
351 x [13%]
Aperol spritz
243 x [9%]
Cuba Libre
257 x [10%]
Piňa Colada
243 x [9%]
Daiquiri
248 x [9%]
Margarita
347 x [13%]
Cosmopolitan
264 x [10%]
Mai-Tai
228 x [9%]
Whiskey sour
241 x [9%]
Pisco sour
251 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2673

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru