Písecký víkend módy a designu 2023 přinesl to nejlepší z české udržitelné tvorby

Písecký víkend módy a designu 2023 nabídl v pátek a v sobotu místním i návštěvníkům z celé republiky jedinečnou módní přehlídku předních udržitelných módních značek a designérů a výběrový design market. Na akci zavítaly téměř 4 000 tisíce lidí.

Páteční módní přehlídka v kulturním domě byla jedinečná tím, že se na mole představily vedle klasických modelek i české herečky a influencerky věnující se tématu udržitelnosti.  Diváci mohli obdivovat půvaby Michaely Tomešové, Natálie Halouzkové, Terezy Vítů, Aleny Dolákové a Kristýny Kohoutové. Večerem provedla oslnivá Lejla Abbassová. Svou přítomností akci podpořila modelka a influencerka Jitka Nováčková.  Přehlídka byla oslavou české módy, udržitelné výroby a poctivého řemesla. Akce se konala v produkci Agentury Verona, ve spolupráci s Centrem kultury a za podpory města Písku. Hlavními partnery byly značky Fiskars, Aperol, Vivense, Salori, ByMirasha, Biorganica, Aspoň Tohle, hotel U Kapličky a FAMO. Své kolekce předvedly módní značky a designéři – JUSTLOVE Label, Ecstatic, Bigbros., Kaftanlicious, Mybelka, Dana Bezděková, Šárka Strnadová, Lay Sedláková, Kamila Vodochodská, Segriidentity, Tonak a ByMirasha.

Na sobotní design marketu byly k vidění a zakoupení ručně šité oděvy, dekorace, přírodní kosmetika, svíčky, mýdla a mnohé další. Gastro zóna nabízela dobroty z lokálních surovin a návštěvníci si mohli vychutnat skvělou kávu, sladké i slané dobroty, rolovanou zmrzlinu a odpočinout si v Aperol chill out zóně. O zábavu se postaraly místní taneční spolky a umělci v čele s Lenkou Houslenkou.

Akce podpořila Nadační fond Propolis 33 a Nemocnici Písek.

Více informací naleznete na www.pvmd.cz.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
192 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1881

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru