Osvěžující letní novinka waterdrop® Microdrink ICE TEA

Horké letní dny jsou konečně před námi a terasy jsou připraveny na večírky s přáteli a rodinné oslavy. Žádné léto se neobejde bez osvěžujících nápojů, které nám dodají potřebnou hydrataci, osvěží nás a v neposlední řadě přispějí ke skvělé náladě. Jednou z nejdůležitějších funkcí hydratace je udržování rovnováhy vody v těle, což je zásadní funkce v procesech termoregulace. To je důležité zejména v období extrémně vysokých teplot. Správná hydratace má také velký vliv na zdraví naší pokožky, která se v důsledku neustálého vystavování UV záření dehydratuje mnohem rychleji. Voda pomáhá udržovat kožní buňky hydratované a dodává jim zdravý, pevný a zářivý vzhled. Ideálním nápojem na léto je ledový čaj, který skvěle chutná a povzbudí vás i v těch největších vedrech.

Příprava chutného ledového čaje může trvat dlouho a je třeba se hned osvěžit, proto jsou nové mikrodrinky ICE TEA ideální volbou pro každou příležitost. Novinka od společnosti watedrop® je připravena během chvilky. Stačí studená voda, kostky ledu a výběr z nových příchutí ICE TEA – LEMON, PEACH a BLUEBERRY. Kromě ovocného extraktu najdete v každé příchuti i dávku pravého čaje. Ať už jste příznivci sladké chuti broskví v kombinaci s tradičním černým čajem, nebo svěží chuti citronu a bílého čaje, či oblíbených borůvek a zeleného čaje – užijte si každý den s letní náladou ICE TEA. Kromě skvělé chuti jsou vyrobeny z přírodních ovocných a rostlinných extraktů, což z nich činí vynikající volbu pro ty, kteří chtějí zvýšit svůj každodenní příjem důležitých živin. Díky pouhým 5 kaloriím v jednom Microdrinku si můžete vychutnat lahodný nápoj bez obav z kalorického příjmu.

Ledové osvěžení nových Microdrinků si můžete vychutnat v nové skleněné láhvi ICE TEA, která se díky svému letnímu designu bude hodit na každý piknik. Díky udržitelnému pití ušetříte až 98 % CO2 a plastů ve srovnání s před plněnými nápoji v 500ml plastových lahvích.

PEACH a BLUEBERRY. Vychutnejte si ledovou chuť Microdrinku v nové, skleněné láhvi ICE TEA.

Microdrink v příchuti LEMON, PEACH nebo BLUEBERRY - 209 Kč

Skleněná láhev ICE TEA - 699 Kč

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
348 x [13%]
Aperol spritz
241 x [9%]
Cuba Libre
255 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
246 x [9%]
Margarita
345 x [13%]
Cosmopolitan
262 x [10%]
Mai-Tai
226 x [9%]
Whiskey sour
239 x [9%]
Pisco sour
249 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2652

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru