Léto ve znamení broskví a ginu s tonicem. Vyzkoušejte českou novinku Dynybyl Gin Nectar

Pohoda, relax, grilování, dobrodružství a nové zážitky. Co všechno se vám vybaví, když se řekne léto? Právě k těmto radovánkám v posledních letech téměř neodmyslitelně patří i oblíbený míchaný drink – gin & tonic, který vás osvěží i v těch největších parnech. A protože je broskev aktuálně nejoblíbenější příchutí nápojů nejen na TikToku, Dynybyl neváhá a uvádí do prodeje novinku s příchutí sladkých českých meruněk a broskví – Dynybyl Gin Nectar.

Českou značku Dynybyl zná asi každý z nás. Vznikla již za první republiky a svou kvalitu si drží až dodnes. Giny z portfolia značky Dynybyl vás potěší kvalitními surovinami, poctivým výrobním procesem a nadchnou vás i různé atraktivní příchutě. Kromě jalovcové klasiky Dynybyl Gin Original v portfoliu najdete i gin s borůvkovou příchutí, lehce fialový Dynybyl Gin Violet. Novým přírůstkem do rodiny ginů je Dynybyl Gin Nectar, který v sobě snoubí charakteristickou jalovcovou chuť s tóny čerstvých meruněk a broskví.

Propadněte kouzlu broskví a vychutnejte si tuto sladkou novinku vyrobenou z lokálních surovin z našich českých sadů. Lehce oranžový, meruňkovo-broskvový gin skvěle chutná samotný i v míchaných drincích. Namíchejte si s ním třeba klasický gin & tonic, který k létu patří stejně neodmyslitelně jako třeba grilování s přáteli, nebo domácí party u bazénu.

PR TIP: Dynybyl Gin Nectar

Že se božský nektar nedá ochutnat? To s novinkou od značky Dynybyl už neplatí. Nový oranžový gin v sobě kombinuje charakteristickou jalovcovou chuť s tóny čerstvých meruněk a broskví z českých sadů. Vychutnejte si jeho sladkou a opojnou chuť, ve které se zrcadlí letní pohoda, slunce a vůně šťavnatých meruněk a broskví. Skvěle chutná v kombinaci s oblíbeným tonicem.

Doporučená cena: 199,90 Kč/500 ml

www.bartidashop.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru