V létě si přijdou na své milovnice poutavých vzorů: proužky, geometrických, aztéckých i květinových vzorů

Šatů nemá žena nikdy žádná žena dost., to je jeden úhel pohledu a druhý je, že  dokonale podtrhují ženskou krásu a jsou mnohými dámami opomíjené. Popusťte uzdu své fantazii a vykročte do ulic sebevědomě a sexy v šatech, ve kterých budete obdivována.

Ze široké nabídky letních šatů z aktuálních módních kolekcí si zajisté vyberete. Jedním z nejvýraznějších trendů této sezóny jsou košilové šaty s vázáním v pase, které krásně zvýrazní siluetu. Nosí se jak v mini, tak v midi délce. Dáte přednost jednobarevnému modelu nebo šatům se vzorem?

Trendem léta jsou také vzdušné neutrální kousky z přírodních materiálů, které vytvoří perfektní základ pro prázdninový outfit v safari stylu. Kromě jednoduchých košilových šatů natrefíte v kolekcích také na zdobnější vyšívané modely. Letní šaty zdobí výšivka tón v tónu nebo v kontrastních barvách. Nejčastěji se potkáte s vyšíváním a lá „madeira“ nebo se zdobením ve florálním, až folklórním stylu.

Na své si přijdou také milovnice poutavých vzorů: proužky, geometrické či aztécké vzory a květinové motivy zkrášlují šaty napříč všemi letními kolekcemi. Ze střihů kromě košilového stylu letí také hladké splývavé midi šaty či volnější modely s romantickými volány. Můžete je nosit se širokým páskem, nebo bez.

Pak stačí jen vklouznout do oblíbených pantoflů, sandálů či kecek, popadnout kabelku, sluneční brýle a krásný letní outfit je na světě!

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
369 x [13%]
Aperol spritz
260 x [9%]
Cuba Libre
271 x [9%]
Piňa Colada
259 x [9%]
Daiquiri
261 x [9%]
Margarita
361 x [13%]
Cosmopolitan
278 x [10%]
Mai-Tai
284 x [10%]
Whiskey sour
257 x [9%]
Pisco sour
268 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2868

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru