Připravte se na letní dobrodružství s novými míchanými drinky v plechovkách od STOCKU

Jste ready na léto? A jste ready na drink? Se začínajícím létem přináší společnost Stock Plzeň-Božkov další tři nové osvěžující „ready-to-drink“ nápoje v plechovkách, které navazují na úspěšné a oblíbené portfolio RTD drinků. A které příchutě to jsou? Božkov Republica Cuba Libre, Božkov Republica Mojito a Dynybyl Gin Original & Tonic.  Ať už se chystáte na festival, zahradní grilování, letní párty nebo třeba na výlet do přírody, přibalte si s sebou nové předmíchané drinky v plechovkách a užívejte si léto naplno a bez omezení kdykoliv a kdekoliv.

Společnost STOCK Plzeň-Božkov rozšiřuje na základě úspěchu z loňského roku své portfolio úspěšných předmíchaných drinků v plechovkách o tři novinky. Dvě na bázi Božkov Republica Exclusive White a jednu z klasického jalovcového ginu Dynybyl Gin Original. Obě značky patří mezi lídry v kategoriích ginu a rumu, proto bylo vytvoření nových přírůstků právě z těchto oblíbených destilátů jasnou volbou. Kromě toho jsou novinky inspirovány také nejnovějšími trendy. Čeští spotřebitelé pijí nejraději míchané drinky na bázi ginu a rumu, přičemž zcela nejoblíbenější je právě Mojito, Cuba Libre a klasický Gin & Tonic. Novinky jsou tak přímo na míru ušité tomu, co mají Češi opravdu rádi.

Novinky vás kromě dokonale vyladěné chuti a praktického balení potěší i 6% obsahem alkoholu. Každá plechovka obsahuje přesnou recepturu těchto oblíbených míchaných drinků.

Prvorepublikové portfolio Božkov Republica Češi zkrátka milují. A není divu. Tyto vyladěné karibské rumy byly inspirovány první republikou a jejími hodnotami – elegancí, poctivostí a řemeslností. A protože je Božkov Republica jednou z nejúspěšnějších novinek posledních let, první dva nové předmíchané drinky vznikly právě na bázi bílého rumu Božkov Republica Exclusive White. Na výběr máte ze dvou oblíbených drinků – Božkov Republica Cuba Libre a Mojito. Odkryjte pocit svobody, který se ukrývá v novém nápoji Božkov Republica Cuba Libre. Tato novinka vás dostane svou elegantní kombinací bílého rumu a lahodného kolového nápoje s chutí limetky. A až si budete chtít vychutnat pravou chuť Karibiku, sáhněte po osvěžujícím Božkov Republica Mojito, který představuje lahodné spojení bílého rumu s limetkou a mátou.

Poslední novinkou je nesmrtelná klasika – gin s tonikem. Dynybyl Gin Original milují Češi již celé generace. Novinka Dynybyl Gin Original & Tonic přichází s moderní alternativou na tento nejpopulárnější míchaný drink světa. Zaujme vás dokonale vyváženým spojením klasického jalovcového ginu s kvalitním perlivým tonikem. Kromě toho v jeho chuti ucítíte jemný grepový nádech. Nový Dynybyl Gin Original & Tonic je zkrátka jako stvořený pro domácí večírky, setkání s přáteli nebo příjemné venkovní posezení.

„Při výrobě nových předmíchaných drinků v plechovkách jsme se inspirovali úspěchem našeho již existujícího portfolia RTD drinků a také tím, co mají Češi nejraději. Tak vznikly tři osvěžující novinky na bázi dvou našich oblíbených značek Božkov Republica a Dynybyl. Na vývoji těchto unikátních receptur pracovala naše vývojová laboratoř intenzivně po dobu několika měsíců, aby společně s marketingem a se spotřebiteli vyladili nové receptury k dokonalosti. Během této cesty bylo potřeba připravit vyšší desítky vzorků, z nichž byly poté vybrány ty nejlepší. Abychom spotřebitelům zajistili nejlepší možnou kvalitu, používáme při tvorbě receptur jen osvědčené suroviny od našich zavedených dodavatelů a na vybraných tekutinách následně probíhají zátěžové a stabilitní testy. Nové nápoje jsou k dispozici ve 250ml balení, jsou naperleny oxidem uhličitým na příjemnou hladinu a nejlépe si je vychutnáte dobře vychlazené,“ dodává Petra Lišková, Master Blender společnosti STOCK Plzeň-Božkov.

Kromě těchto tří novinek si můžete vychutnat také čtyři již zavedené předmíchané drinky, které byly na trh uvedeny v minulém roce. Zkuste třeba legendární Fernet Stock Bavorák Citrus, tuzemák Božkov Originál & Cola s limetkou, oblíbenou vodku Amundsen v kombinaci se sodou a bezinkovo-mátovou příchutí nebo třeba gin borůvkovým nádechem Dynybyl Gin Violet s tonikem. Ať už máte chuť na cokoliv, 7 předmíchaných „ready-to-drink“ nápojů vám splní každé gurmánské přání.

BOŽKOV REPUBLICA CUBA LIBRE

Tuzemské léto se neobejde bez rumu od Božkov Republica. Vyzkoušejte nový míchaný drink Božkov Republica Cuba Libre, který vás dostane vyladěnou kombinací Božkov Republica Exclusive White s kolovým nápojem a limetkou. Propadněte neodolatelné svěžesti tohoto legendárního drinku v kombinaci s nejoblíbenější lokální značkou rumu. Této kombinaci se zkrátka nedá odolat! Díky praktickému balení v plechovce si navíc svého parťáka můžete vzít s sebou kamkoliv budete chtít. Třeba na festival nebo dobrodružný výlet do přírody.

Obsah alkoholu: 6 %

Doporučená cena: 54,90 Kč/250 ml

BOŽKOV REPUBLICA MOJITO

Máloco patří k létu tak neodmyslitelně jako svěží Mojito. Vychutnejte si ho během letní party, zahradní grilovačky nebo třeba při cestě vlakem. S novým předmíchaným drinkem Božkov Republica Mojito v plechovce vám už nic nestojí v cestě. A co se uvnitř ukrývá? Dokonalá kombinace Božkov Republica Exclusive White a intenzivní chuti máty a limetky. Maximální dávka svěžesti v jedné plechovce!

Obsah alkoholu: 6 %

Doporučená cena: 54,90 Kč/250 ml

DYNYBYL GIN ORIGINAL & TONIC

Kdo by nemiloval klasický gin s tonikem. Této nestárnoucí kombinaci neodolá žádný milovník ginů. Vychutnejte si žhavou novinku od Stocku, Dynybyl Gin Original & Tonic a užijte si naplno jeho svěží jalovcovou chuť s lehkým nádechem citrusů. Těšit se můžete i na jemné perlení. Lahodné osvěžení zaručeno!

Obsah alkoholu: 6 %

Doporučená cena: 49,90 Kč/250 ml

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
363 x [13%]
Aperol spritz
254 x [9%]
Cuba Libre
267 x [9%]
Piňa Colada
254 x [9%]
Daiquiri
258 x [9%]
Margarita
357 x [13%]
Cosmopolitan
274 x [10%]
Mai-Tai
280 x [10%]
Whiskey sour
251 x [9%]
Pisco sour
262 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2820

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru