Letní osvěžení šetrné k vaší pokožce najdete neomylně na Bioplace.cz

Léto zalité sluncem, koupání, opalování, zahradní párty, tak na to jsme se těšili  celou zimu. Přestože si letní období náležitě užíváme, přináší i jisté nepříjemnosti... Sice se na vysoké teploty těšíme, ale po několika dnech už se necítíme tak skvěle, jsme upocení a nepříjemný odér nás nejen štve, ale v určitých situacích i limituje. V upocených šatech, halence či košili se nám příliš nechce na večírek či jinou důležitou zajímavou akci... Nenechme si tedy horky zkazit skvělou letní atmosféru a inspirujme se tipy na šetrnou kosmetiku z Bioplace.cz! 

Nejjednodušším řešením je dopřát si očistnou sprchu, která se díky našim šetrným sprchovým gelům a krémům v BIO kvalitě stane osvěžením nejen pro vaše tělo, ale i mysl. Energizující vůně, jako je pomeranč či brusinka, doplňují vyživující složky v podobě arganového oleje, výtažku z mořských řas, mandlového mléka či medu, jež dodají vaší pokožce hebkost a harmonii.

Nemáte možnost osvěžit se pod vodopádem ledové vody nebo jednoduše nechcete ztrácet čas neustálým sprchováním? Potit se je naprosto normální pro každého z nás, proto je přirozené tento proces neblokovat. Nepříjemnému zápachu, který může často souviset s jídlem nebo hormony, však můžete jednoduše zabránit! S našimi kvalitními tuhými deodoranty si na tělo neaplikujete žádnou chemii a díky použitým esenciálním olejům ve vůních vhodných jak pro ženy, tak i muže si zachováte příjemný pocit po celý den.

www.bioplace.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
352 x [13%]
Aperol spritz
244 x [9%]
Cuba Libre
258 x [10%]
Piňa Colada
244 x [9%]
Daiquiri
249 x [9%]
Margarita
348 x [13%]
Cosmopolitan
265 x [10%]
Mai-Tai
229 x [9%]
Whiskey sour
242 x [9%]
Pisco sour
252 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2683

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru