Péče o pokožku rukou

Pokud je nějaká část těla, o kterou bychom měli pravidelně pečovat, ale která je občas opomíjená, je to pokožka rukou. Je extrémně namáhaná a vzhledem k tenké lipidové vrstvě má tendenci snadno vysychat. Bez dobré péče se na ní také často jako na prvním místě objevují drobné vrásky a další nedokonalosti. Kvalitní krém na ruce bychom tak tedy měli míst stále u sebe. Bez obav se namažte klidně i několikrát denně – kdykoliv budete mít pocit, že je to potřeba. Už desítky let patří mezi nejoblíbenější kosmetické produkty u nás Indulona. Unikátní složení, které se už téměř 70 let nezměnilo, přináší úlevu i té nejcitlivější a nejjemnější pokožce. Ke klasické modré Induloně přibyly další druhy obohacené třeba o olivový olej, ureu nebo měsíček lékařský. Od června je v obchodech najdete v nových obalech. Složení ale zůstává. Vyzkoušejte některý z našich tipů a užívejte si pocit hedvábné pokožky rukou po celý den.

Indulona ochranná

Hydratační a regenerační krém účinně chrání pokožku rukou před poškozením vnějšími vlivy. Krém podporuje regeneraci suché a popraskané pokožky a přináší ji okamžitou úlevu. Dermatologicky testováno.

Cena: 59,90 Kč/75 ml

Indulona olivová

Hydratační ochranný krém je obohacený olivovým olejem, který chrání pokožku před vysoušením. Olivový olej je zdrojem vitamínů A a E, napomáhá obnově kožních buněk, zvyšuje elasticitu pokožky a tím zpomaluje proces stárnutí. Dermatologicky testováno.

Cena: 59,90 Kč/75 ml

Indulona Original

Regenerační, ochranný a promašťující krém na ruce určený pro každodenní péči o vysušenou a popraskanou pokožku. Pokožce dodává pružnost, pevnost, přirozenou vláčnost a obnovuje bariérové funkce kůže. Dermatologicky testováno.

Cena: 59,90 Kč/75 ml

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
465 x [15%]
Aperol spritz
268 x [9%]
Cuba Libre
285 x [9%]
Piňa Colada
271 x [9%]
Daiquiri
273 x [9%]
Margarita
372 x [12%]
Cosmopolitan
288 x [9%]
Mai-Tai
296 x [10%]
Whiskey sour
266 x [9%]
Pisco sour
277 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3061

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru